2013-09-03 20:03:47
Φωτογραφία για Πιστός στις υποσχέσεις του ο «χρυσός»  Γιάννης Κωστάκης
Με τρία μετάλλια, χρυσό στα 50μ. πρόσθιο με νέοπανελλήνιο ρεκόρ, χάλκινο στα 50μ. πεταλούδα καιχάλκινο στα 200μ. ελεύθερο, καθώς και 4η θέση στα 50μ. ελεύθερο και στα 100μ. ελεύθερο αντίστοιχα,επέστρεψε ο χρυσός  παραολυμπιονίκης μας Γιάννης Κωστάκης από το Μόντρεαλ.

Όπως ανέφερε ο μεγάλος μας αθλητής: «Η τελευταία δήλωσή μου πριν αναχωρήσω για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στο Μόντρεαλ έγινε στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ και ήταν κατηγορηματική: Ένιωθα έτοιμος για μεγάλες επιδόσεις.  Τελικά οι μεγάλες επιδόσεις ήρθαν …επαληθεύθηκαν όσα είχα υποσχεθεί στην οικογένειά μου και στην οικογένεια τηςΑΝΑΠΛΑΣΗΣ.

Τα τρία μετάλλια και οι δύο διακρίσεις που έλαβα στο Μόντρεαλ είναι η απόδειξη της σκληρήςπροετοιμασίας μου με εντατική προπόνηση στην πισίνα της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ και ειδικά προγράμματα ενδυνάμωσης και χαλάρωσης από την Ομάδα  των γιατρών και θεραπευτών, που χρόνια τώρα  καταρτίζουν και εφαρμόζουν για μένα, την οποία ευχαριστώ  για άλλη μια φορά για τη βοήθειά της σ’ αυτές τις επιτυχίες μου».


Σχολιάζοντας  τα λαμπρά αποτελέσματα της συμμετοχής του κορυφαίου αθλητή μας, ο Πρόεδρος της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Δρ Χρήστος Γεωργόπουλος επισήμανε:   «Μας δίνει χαρά και μας κάνει περήφανους η συνδρομή μας στη λαμπρή αθλητική πορεία του Γιάννη. Πιστεύω ότι μας συνδέει κάτι κοινό: Τόσο ο Γιάννης Κωστάκης, όσο και εμείς οι άνθρωποι της  ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ έχουμε αποδείξει επανειλημμένως ότι δεν πτοούμαστε από αντιξοότητες, αλλά  ούτε και επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας. Γι’ αυτό και δεν αφήνουμε τον πήχη να πέσει, αντίθετα τον ανεβάζουμε διαρκώς, στοχεύοντας σε κοινά ιδεώδη: στη δημιουργία μιαςκοινωνίας ενεργών, κοινωνικά χειραφετημένων και απελευθερωμένων πολιτών, των οποίων  η ενασχόληση   με τον αθλητισμό τους βοηθά να αναπτύξουν στο μέγιστο βαθμό πνεύμα συλλογικότητας, ενσωμάτωσης και αλληλεγγύης».
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τους τρέλανε όλους ο Kαρβέλας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τους τρέλανε όλους ο Kαρβέλας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ