2013-09-03 18:00:17
Φωτογραφία για ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗ Ferrari...
Η Red Bull βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του Μαρκ Γουέμπερ στο πρόσωπο του Ντάνιελ Ρικιάρντο, αλλά η Ferrari ακόμη ψάχνει εκείνον που θα πλαισιώσει τον Φερνάντο Αλόνσο, όταν ο Φελίπε Μάσα αποχωρήσει, με τον Τζένσον Μπάτον να μην αποκλείει το ενδεχόμενο μετακίνησής του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "contra.gr".

Η Red Bull ανακοίνωσε την Δευτέρα (2/9) τον Ντάνιελ Ρικιάρντο ως αντικαταστάτη του Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος θα αποχωρήσει από τους "κόκκινους ταύρους" αλλά και από τις πίστες της Formula 1 στο τέλος του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Ferrari ακόμα ψάχνει εκείνον που θα αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τη scuderia.

Το όνομα που ακούγεται τις τελευταίες μέρες για μια θέση στη Ferrari είναι αυτό του Τζένσον Μπάτον, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του με την McLaren, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα τονίζοντας πως ποτέ δεν λέει ποτέ.

"Δεν μου αρέσει να προβλέπω το μέλλον. Και η Ferrari είναι μια μυθική ομάδα, αλλά και η McLaren".

Ερωτηθείς για το αν θα πήγαινε στη Ferrari, ο Βρετανός πιλότος, ο οποίος μετά την απόσυρση του Μαρκ Γουέμπερ θα είναι ο γηραιότερος στη Formula 1, τόνισε: "Θα έλεγα, ποτέ μη λες ποτέ, όπως λένε οι περισσότεροι οδηγοί".
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προσοχή! Ο ΔΟΛ οπλοφορεί!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προσοχή! Ο ΔΟΛ οπλοφορεί!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ