2013-09-03 15:55:07
Φωτογραφία για Σε κατάσταση συναγερμού η αστυνομία – Mετά την αποστολή βόμβας σε δικαστικό η ΕΛ.ΑΣ περιμένει και ένοπλη επίθεση
Υψηλόβαθμο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την αποστολή βόμβας στο σπίτι του δικαστή Δημήτρη Μόκκα προειδοποιούν ότι δεν ήταν αυτό το μεγάλο χτύπημα που φοβόντουσαν.

Σύμφωνα με το εκτενές ρεπορτάζ που δημοσιεύει το Βήμα υψηλόβαθμα στελέχη δηλώνουν: «Εξακολουθούμε να είμαστε σε κατάσταση συναγερμού για σοβαρή και πιθανόν αιματηρή ένοπλη επίθεση. Η αποστολή και ανάφλεξη του φακέλου–βόμβα στο σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή, στον Χολαργό, δεν ήταν η επίθεση για την οποία είχαμε εδώ και λίγες ημέρες πληροφορίες που μας έχουν οδηγήσει να φρουρούμε εκατοντάδες στόχους. Περιμένουμε κάτι άλλο διαφορετικό και μεγαλύτερου βεληνεκούς...»

Επιπλέον οι αξιωματούχοι μιλούν για «έναν κίνδυνο μεγάλης ένοπλης επίθεσης που ίσως δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που απέστειλαν τη βόμβα στο σπίτι του δικαστή κ. Δημήτρη Μόκκα και οι οποίοι έχουν εκδικητική εμμονή σε όσους χειρίστηκαν υποθέσεις τους ή σχετίζονται με θέματα φυλακών. Εξάλλου το δέμα στον δικαστικό λειτουργό στάλθηκε προ 20 ημερών και δεν παρελήφθη γιατί έλειπε σε άδεια. Εμάς η πληροφορία για το μεγάλο κτύπημα είναι πιο πρόσφατη. Ισως πρόκειται λοιπόν για πράξη άλλης ένοπλης ομάδας με κύριο ενδιαφέρον μας και στην οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ