2013-09-03 14:56:07
Φωτογραφία για ΠΑΟ - Νταμπίζας: Δεν περιμένω καθολική αποδοχή
Ο Νίκος Νταμπίζας δήλωσε ότι το επεισόδιο που έγινε εις βάρος του σε αγώνα Νέων της ομάδας όταν του επιτέθηκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν θα τον επηρεάσει στο έργο που έχει αναλάβει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ύστερα από σχετική ερώτηση: "Δεν θέλω να αναφερθώ πολύ σε αυτό. Όντως υπήρξε ένα επεισόδιο και επειδή με πήρε πολύς κόσμος που ανησύχησε και λογικό ήταν από όσα διάβασαν και έμαθαν, χίλιες λέξεις αξίζουν όσο μια εικόνα.

Η ομάδα έχει πολλά σοβαρότερα προβλήματα από μια μεμονωμένη αντίδραση 3-4 ατόμων εν ώρα δουλειάς μου. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε κάνω την δουλειά μου. Χθες στο παιχνίδι των νέων έκανα την δουλειά μου και θα συνεχίσω να την κάνω. Μάλιστα γνωρίζοντας τον χαρακτήρα μου και επειδή έχω περάσει αρκετές δυσκολίες θα μου δώσουν μεγαλύτερο κίνητρο για να πετύχω.

Ήξερα τις δυσκολίες αλλά αυτό έχω υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Η αντίδραση μου είχε να κάνει με τον χώρο που ήμασταν με τους γονείς που ήταν εδώ και με τον σεβασμό στην ομάδα. Δεν περιμένω καθολική αποδοχή και το ξέρω. Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό με τον τρόπο μου.

Οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να εκφράσει την άρνηση του. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν έχει χώρο για τέτοιου είδους προβλήματα. Δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο".

Πηγή:Sport24
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ