2013-09-03 02:40:15
Φωτογραφία για ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ... ΣΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Ο ΦΕΛΑΪΝΙ!
Η Μάντσεστερ Γιουνάινεντ έστω και την τελευταία στιγμή, πρόλαβε και απέκτησε τον Μαρουάν Φελαϊνί.

Τελικά τα κατάφερε! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόλαβε το deadline της μεταγραφικής περιόδου και πλέον ο Φελαϊνί είναι «κόκκινος διάβολος».

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αφήνει την Έβερτον και θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος τον είχε πάρει από τη Σταντάρ Λιέγης.

Για να τα καταφέρει η Γιουνάιτεντ χρειάστηκε να ξοδέψει το ποσό των 32,5 εκατομμυρίων ευρώ και έτσι και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να φύγει από το «Γκούντισον Παρκ» έγινε πραγματικότητα. Μάλιστα την είδηση της μετακίνησης του Φελαϊνί στην Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε και η επίσημη ιστοσελίδα της Έβερτον.

Μαζί με τον 26χρονο Βέλγο, η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να πάρει πακέτο από την Έβερτον και τον Λέιτον Μπέινς, αλλά οι όποιες συζητήσεις δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το πάλεψε και για Κοεντράο!

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες των ανθρώπων του αγγλικού συλλόγου για την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο από την Ρεάλ Μαδρίτης με τη μορφή δανεισμού. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε αλλά όπως όλα δείχνουν οι πιθανότητες που συγκεντρώνει για την περίπτωση του Κοεντράο δεν είναι με το μέρος της    
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ