2013-09-03 01:54:04
Φωτογραφία για Απογοητευμένοι οι ξενοδόχοι της Λάρνακας
Απογοήτευση εκφράζουν οι ξενοδόχοι της Λάρνακας από τις κρατήσεις για τους καλοκαιρινούς μήνες για την τουριστική περίοδο, σε σύγκριση με... την αντίστοιχη περίοδο του 2012, ενώ το σκηνικό για την πληρότητα των ξενοδοχείων για τον χειμώνα παρουσιάζεται σκοτεινό.

Σε σύγκριση με το 2012, η πληρότητα των ξενοδοχείων της Λάρνακας για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο του 2013, ήταν μειωμένη κατά 10%.

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων της επαρχίας Λάρνακας Ιωάννα Φλωρεντιάδου-Πιερή «η μείωση στις διανυκτερεύσεις των ξενοδοχείων της περιοχής οφείλεται κατά κύριο λόγο στην οικονομική κρίση που έπληξε το νησί. Οι επιπτώσεις στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου παρουσιάστηκαν μετά τα γεγονότα του Eurogroup τον περασμένο Μάρτιο οπότε ακυρώθηκε σημαντικός αριθμός πτήσεως προς την Κύπρο» είπε.

Πρόσθεσε ότι «για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο η πληρότητα των ξενοδοχείων της Λάρνακας μειώθηκε κατά 25% σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο. Είπε ακόμα ότι η πτώση στην πληρότητα των ξενοδοχείων της πόλης του Ζήνωνα για τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, έφθασε το 10% σε σχέση με 2012».

Η κ. Πιερή ανέφερε επίσης ότι για τις διακοπές τους επέλεξαν τη Λάρνακα στην πλειοψηφία τους Ρώσοι, Βρετανοί, Σκανδιναβοί, Γερμανοί, Ισραηλινοί, Ελβετοί και Έλληνες.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ