2013-09-02 15:11:04
Φωτογραφία για Συζήτηση για τη νέα ΚΑΠ γίνεται στην επιτροπή Γεωργίας του Ευρωκοινοβουλίου
Συνεδριάζει στις Βρυξέλλες, τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013, η Επιτροπή Γεωργίας και ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωκοινοβουλίου. Οι Ευρωβουλευτές θα συζητήσουν για τα ανοιχτά θέματα της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ). Συγκεκριμένα θα τεθούν προς ψήφιση στην Επιτροπή προτάσεις κανονισμού για τη στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τη θέσπιση κανόνων για άμεσες ενισχύσεις στους γεωργούς βάσει καθεστώτων στήριξης στο πλαίσιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, την χρηματοδότηση την διαχείριση και την παρακολούθηση της νέας ΚΑΠ και τη θέσπιση Κοινής Οργάνωσης των Αγορών γεωργικών προϊόντων «κανονισμός ενιαίας ΚΟΑ».

Συγκεκριμένα η ατζέντα της συνάντησης περιλαμβάνει τα εξής:

Πρόταση απόφασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την έναρξη και την εντολή διοργανικών διαπραγματεύσεων σχετικά με την πρόταση κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου περί θεσπίσεως κανόνων για άμεσες ενισχύσεις στους γεωργούς βάσει καθεστώτων στήριξης στο πλαίσιο της ΚΑΠ.


Πρόταση απόφασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την έναρξη και την εντολή διοργανικών διαπραγματεύσεων σχετικά με την πρόταση κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τη στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).

Πρόταση απόφασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την έναρξη και την εντολή διοργανικών διαπραγματεύσεων σχετικά με την πρόταση κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την χρηματοδότηση, την διαχείριση και την παρακολούθηση της ΚΑΠ.

Πρόταση απόφασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την έναρξη και την εντολή διοργανικών διαπραγματεύσεων σχετικά με την πρόταση κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου που αφορά τη θέσπιση κοινής οργάνωσης των αγορών γεωργικών προϊόντων «κανονισμός ενιαίας ΚΟΑ».
agrotypos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ