2013-09-02 14:27:04
Φωτογραφία για Ο ευλογημένος αυτός τόπος ... Ελλάδα
4500 περίπου χρόνια ιστορίας. Αμέτρητοι εισβολείς οι οποίοι με το πέρασμα των αιώνων προσπάθησαν να υποδουλώσουν τη χώρα αυτή. Πέρσες, Ρωμαίοι, Ούννοι, Τούρκοι, Γερμανοί και πολλοί άλλοι οι οποίοι πάντα προσπαθούσαν να κατακτήσουν και πάντα στο τέλος αντί να το πετύχουν γίνονταν σκλάβοι του υπέροχου αυτού τόπου. Του υπέροχου αυτού λαού και του αιώνιου μεγαλείου του.

Οι κατά καιρούς προδότες, πρόθυμοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ στο πέρας των αιώνων δεν βοήθησαν καθόλου τους κατακτητές.

Ο λαός αυτός πάντα με το βλέμμα στο μέλλον και με την ελπίδα και την αισιοδοξία να είναι μόνιμοι σύντροφοι και σύμμαχοί του κατάφερνε πάντα να βγαίνει νικητής.

O ευλογημένος αυτός τόπος η ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ και πάλι δε θα χαθεί. Και πάλι θα βγει νικήτρια και θα αποδείξει σε όλους ότι είναι ένας τόπος που , δικαίως, όλοι θέλουν να υποδουλώσουν, αλλά ποτέ δε θα μπορέσουν.

Η ΦΥΣΗ; Ο ΘΕΟΣ; Κάποια απόκοσμη δύναμη τέλος πάντων προστατεύει τον ΙΕΡΟ αυτό τόπο και δε θα τον αφήσει να χαθεί. Διαβάζοντας την παρακάτω δημοσίευση.


( Μα πόσο πλούτο κρύβει αυτή η χώρα..! - Διαβάστε για τα μυστικά στα βάθη της Σαντορίνης)

(Υποθαλάσσιο ηφαίστειο στη Σαντορίνη εκλύει χρυσάφι!)

Η ελπίδα θα πρέπει να επιστρέψει στην καθημερινότητά μας. Στη ΖΩΗ μας. Σε συνδυασμό με τη δουλειά μας και την αισιοδοξία μας θα τους καταπλήξουμε για ακόμα μία φορά καθώς για μία ακόμα φορά θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας. ΜΟΝΟΙ μας χωρίς μνημόνια και βοήθεια. Χωρίς προδότες πολιτικούς. ΜΟΝΟΙ μας με τη βοήθεια μόνο της φύσης μας, της Ψυχής μας και του Ευλογημένου αυτού τόπου!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μέτρα και στη Φινλανδία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μέτρα και στη Φινλανδία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ