2013-09-02 10:25:09
Φωτογραφία για ΣΑΝΤΟΣ : ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;
Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στην εκπομπή Super BALL και έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάμβανε προπονητής στον Ολυμπιακό εφόσον του γινόταν κάποια πρόταση. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : 

Για τον Ολυμπιακό, μία πιθανή πρόταση από την ομάδα και το τι μπορεί να κάνει ο πρωταθλητής Ελλάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ:

"Γιατί όχι (για μία σχετική πρόταση); Ως προς το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπενφίκα είναι ένα μικρό φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση αλλά τα πράγματα είναι ρευστά. Η Μπενφίκα έχει ποδοσφαιριστές αξίας 40 και 50 εκ ευρώ που όμως ίσως να αποχωρήσουν".

Για τις διαρροές στα αποδυτήρια:

"Όταν λέμε κάτι στα αποδυτήρια και σε δύο λεπτά είναι στο site ή στο blog τι να πω. Δεν μου αρέσει, δεν το κατανοώ. Δίνει τροφή στον αντίπαλο. Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όμως, άρα λέω μόνο αυτά που θέλω σε αυτούς που θέλω, στοχευμένες πληροφορίες".

Για τη...μεταγραφική μανία του καλοκαιριού:


"Το καλοκαίρι γίνεται πανικός στην Ελλάδα σε ότι αφορά τις μεταγραφές. Λένε ότι έρχεται ο Χ και έχει παίξει εκεί. Που έχει παίξει όμως αυτός, πόσες συμμετοχές έχει, αξίζει ο ντόρος; Πείτε μου ένα πραγματικά μεγάλο παίκτη που ήρθε εδώ να παίξει ποδόσφαιρο".

Για τη νοοτροπία των Ελλήνων παικτών:

"Μην λέμε ότι για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι. Οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη ευθύνη. Πηγαίνουν στις μεγάλες ομάδες και αρχίζει η... μόστρα, να πάμε για καφέ, να μας δουν τα κορίτσια ότι είμαστε εμείς που παίζουμε στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό κτλ. Δουλειά όμως μηδέν. Γι' αυτό είναι να έρχονται οι παίκτες εδώ 30 χρονών, κάνουν και διακοπές".

Για την απάντηση που είχε δώσει σε δημοσιογράφο στη Βαρσοβία:

"Με πείραξε η αλαζονεία κάποιων απέναντι στον ελληνικό λαό. Εμείς είμαστε οι καλοί και εσείς οι κακοί. Αίσθηση ανωτερότητας για οικονομικούς λόγους. Εμένα αυτό με αφήνει παγερά αδιάφορο. Σαν Ελληνας και Πορτογάλος το βρίσκω απαράδεκτο".

Για τη σχέση του με την πολιτική:

"Υπήρχε μία περίοδος κατά την οποία ήμουν κοντά στο να μπω στην πολιτική. Αποφάσισα όμως να μείνω στο ποδόσφαιρο. Ειδικά τώρα που έχουν περάσει και τα χρόνια, κατάλαβα ότι δεν μπορώ να γίνω πολιτικός. Είμαι πολύ αυθόρμητος και δεν φιλτράρω τα λόγια μου".

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο:

"Ο Μουρίνιο είναι μεγάλος προπονητής. Και εγώ είμαι μεγάλος προπονητής χωρίς δόση αλαζονείας. Οι τίτλοι που είναι ένα μέτρο σύγκρισης αποδεικνύουν ότι ο Μουρίνιο είναι καλύτερος από μένα, έχει πάρει τίτλους παντού. Δεν ξέρω αν έχει γίνει με κάποιον άλλο κάτι ανάλογο".

Για τους Μέσι και Ρονάλντο:

"Και τους δύο τους προτιμώ. Λόγω κουλτούρας και λόγω των χαρακτηριστικών που λείπουν από την Εθνική ομάδα θα κούμπωνε καλύτερα ο Ρονάλντο.

Βρισκόμαστε σε μία φάση που κάποιοι Έλληνες παίκτες κάνουν 4-5 καλές ενέργειες και μιλάμε για τον Έλληνα Μέσι. Δεν λέμε πάντως ο νέος Κριστιάνο, ο νέος Τσάβι. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται τέτοιους παίκτες. Ο Σαμαράς πλησιάζει πιο πολύ σε αυτούς τους σταρ. Έχει παραστάσεις πολλές από εξωτερικό και αγωνίζεται αρκετά. Η Ελλάδα πάντα έτσι και αλλιώς είχε μεγάλους παίκτες".

   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ