2013-09-02 00:49:40
Φωτογραφία για ΕΡΙΞΕ 3 ΑΛΛΑ... «ΕΦΑΓΕ» ΚΑΙ 4ΑΡΑ Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Με σοβαρά προβλήματα στην άμυνα, η Άντερλεχτ ηττήθηκε με 4-3 εκτός έδρας από την Ζούλτε Βάρεγκεμ, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην μάχη του βελγικού πρωταθλήματος.

Την ήττα από την Ζούλτε Βάρεγκεμ γνώρισε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League στην πιο συναρπαστική και ταυτόχρονα σημαντικότερη αναμέτρηση της έκτης αγωνισιτκής του βελγικού πρωταθλήματος. Η Άντερλεχτ παρουσιάζοντας «χτυπητές» αμυντικές αδυναμίες υποχρεώθηκε στη δεύτερη φετινή της ήττα, με άμεση συνέπεια να μείνει πίσω στην μάχη του φετινού τίτλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο αδελφός του Εντέν Αζάρ, Τοργκάν, με ένα γκολ και δύο ασίστ, με την Άντερλεχτ να φανερώνει πολλά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία και να βγάζει πολλά νεύρα, κάτι που φανερώνουν οι αποβολές των Κουαγιατε (53') και Ντεσάτ (90').

Στα θετικά για τους «μωβ» η παρουσία του Σέρβου επιθετικού Αλεξάντερ Μίτροβιτς, που πέρασε στο ημίχρονο σαν αλλαγή και μοίρασε δύο ασίστ σε Σουάρες και Ντε Ζέου.


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Κλίσταν, αλλά ο Χάζαρντ ισοφάρισε για την Ζούλτε Βάρεγκεμ στο 33.

Ο Σκούλαρσον στο 53' έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, γιανα ισοφαρίσει η πρωταθλήτρια Βελγίου με τον Ματίας Σουάρες στο 59'.

Ο Ντε Φάου στο 75' έδωσε προβάδισμα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, γιανα ισοφαρλίσε σε 3-3 ο Ντεζέου στο 77'.

Την νίκη στην Ζούλτε Βάρεγκεμ,που την κράτησε κοντά στις πρώτες θέσεις, την χάρισε ο Μπεριέ στο 90'

ΖΟΥΛΤΕ-ΒΑΡΕΓΚΕΜ (Ντουρί): Μπόσουτ, Ντουλπλούς, Κόλπαερτ, Ντένε, Ντε Φάου, Σκίλασον, Μαλαντά, Αζάρ, Κοντέ (90’+1 Μπεριέ), Νέεσενς (90’+1 Κάσερες), Αμπιμπού.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Φαν ντεν Μπρομ): Προτό, Ντεσάχτ, Νόιτινκ, Κουγιατέ, Ζιγέ, Κλεστάν, Μιλιβόγεβιτς, Πράετ (56’ Εμπεμπά), Ατσεαμπόνγκ (65’ Ντε Ζέου), Μπρούνο (46’ Μίτροβιτς), Σουάρες.

Δείτε το βίντεο:
   
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ