2013-09-01 23:46:24
Φωτογραφία για ΠΟΛΥΒΟΛΟ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑ! ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5
Xωρίς να πιάσει εντυπωσιακή απόδοση (που να το έκανε κιόλας) ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από τη Λιβαδειά, με 0-5!

Τρία γκολ ο Μήτρογλου (70' + 89' + 90') , Σαβιόλα (πεν. 16') και Βάις (85') τα γκολ του Θρύλου. Δύο δοκάρια ο Κάμπελ στο 5' και το 53'!

Δυνατά μπήκε ο Ολυμπιακός στον αγώνα, με τον Σαβιόλα στο 16' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος να δίνει το προβάδισμα στους Πειραιώτες. Η συνέχεια μέχρι και το 65' της αναμέτρησης, δεν ήταν το ίδιο καλή, αφού ο Ολυμπιακός κατέβασε στροφές, ενώ ο Λεβαδειακός δε μπορούσε να πλησιάσει την περιοχή των πρωταθλητών. 

Από εκεί και πέρα, και με τις αλλαγές Μήτρογλου αντί Ολαϊτάν , Βάις αντί Κάμπελ και Ιμπαγάσα αντί Σαβιόλα, ο Ολυμπιακός έγινε καταιγιστικός και σε 20 λεπτά πέτυχε 4 (!) γκολ!

Η ομάδα έδειξε σιγά σιγά να βγάζει αυτοματισμούς και να βρίσκει τα πατήματά της, είχε διάθεση και τρεξίματα, αν και μερικές φορές έλειψε η συγκέντρωση που οδήγησε σε πολλά αβίαστα λάθη στο χώρο του κέντρου.


Πολύ καλός ο Σαβιόλα στο α' ημίχρονο, όπως και ο Κάμπελ. Στους διακριθέντες και οι Μπόνγκ, Σάμαρης.

Oι συνθέσεις των ομάδων : 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Μαχαίρας, Λαμπρόπουλος (53' λ.τρ. Πετράτσι), Μάρτινς, Ορτέγκα (46' λ.τρ. Γιάντσης), Βασιλείου (73' Μπούστο), Κονέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ (58' Βάις), Φουστέρ, Σαβιόλα (73' Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν (65' Μήτρογλου).

   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ