2013-09-01 21:59:03
Φωτογραφία για H πλατεία Γεωργίου της Πάτρας έγινε...Fontana di Trevi
Πανέμορφο και πολύ ρομαντικό δείχνει το κάτω συντριβάνι με τα λιοντάρια της πλατείας Γεωργίου της Πάτρας, το οποίο πρωταγωνιστεί στο ολοκαίνουριο διαφημιστικό σποτ του ΟΠΑΠ για το τζόκερ με σλόγκαν "μισό μισό" που προβάλλεται στα τηλεοπτικά κανάλια.

Το σποτ παρουσιάζει ένα νεαρό ζευγάρι που κάθεται στην άκρη του συντριβανιού αργά το βράδυ και ρίχνει κέρματα στο νερό ευχόμενο να του συμβούν στα αλήθεια διάφορες επιθυμίες.

Η εικόνα του νυχτερινά φωτισμένου συντριβανιού της πλατείας Γεωργίου με τον νεαρό άνδρα και γυναίκα μπροστά του, είναι εξαιρετική και χωρίς υπερβολή θα λέγαμε ότι η Πάτρα και τα περίφημα συντριβάνια της στην πλ. Γεωργίου που είναι συνυφασμένα με την ιστορία της, φέρνουν στο νου το αντίστοιχο και τόσο φημισμένο συντριβάνι της Fontana di Trevi στη Ρώμη της Ιταλίας όπου τα ερωτευμένα ζευγάρια σπεύδουν και ρίχνουν κέρματα υποσχόμενα αιώνια αγάπη και τύχη.

Να θυμίσουμε ότι τα γυρίσματα της διαφήμισης από την εταιρεία παραγωγής που ανέλαβε το σποτ για λογαριασμό του ΟΠΑΠ, είχαν λάβει χώρα στην Πάτρα στα τέλη του περασμένου Απριλίου. Επίσης κάποια γυρίσματα είχαν γίνει και στο πρακορείο του ΟΠΑΠ "Μαντείο" στην οδό Κορίνθου.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ