2013-09-01 17:38:32
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ -Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0
Ο Ντάνιελ Στάριτζ βρήκε δίχτυα για 3η σερί αγωνιστική και έδωσε ακόμα μία νίκη 1-0 στη Λίβερπουλ, αυτήν τη φορά επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο παιχνίδι της Premier League. Φτωχό θέαμα και πολλή τακτική σε ένα ματς που βρίσκει τους "κόκκινους" στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας.

Τέσσερα λεπτά. Τόσος χρόνος χρειάστηκε ο Ντάνιελ Στάριτζ για να συνεχίσει το φετινό σερί του και να γιορτάσει με ιδανικό τρόπο τη συμπλήρωση 24 χρόνων ζωής. Ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο μεγάλο παιχνίδι του Μέρσεϊσαϊντ και ανάγκασε από νωρίς τους "κόκκινους διαβόλους" να τρέξουν για να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Σε σχέση με πέρυσι, η φετινή Λίβερπουλ διαθέτει μεγαλύτερη συγκρότηση και αυτό ήταν εμφανές από την αντίσταση που προέβαλε, όταν οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα. Η απουσία του τραυματία Γουέιν Ρούνεϊ διευκόλυνε την αποστολή των γηπεδούχων, που απέναντί τους βρήκαν το δίδυμο των Ρόμπιν φαν Πέρσι και Ντάνι Γουέλμπεκ. Η "τροφοδοσία" από το κέντρο δεν ήταν η απαιτούμενη για να διασπαστεί μία στιβαρή αμυντική γραμμή. Ο τραυματισμός του Φιλ Τζόουνς (αντικαταστάθηκε από τον Αντόνιο Βαλένσια) έκοψε τον ρυθμό των παικτών του Ντέιβιντ Μόγιες και το ημίχρονο βρήκε τη Λίβερπουλ να κρατάει την τύχη στα χέρια της.


Το αμφίρροπο σκορ και η ιδιοσυγκρασία του ντέρμπι επέφερε πολλά νεύρα. Ο Φαν Πέρσι και ο Ντάνιελ Άγκερ βρέθηκαν στο επίκεντρο αρκετών "κοκορομαχιών" που ευνοούσαν τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς. Αν και παραχώρησαν επικίνδυνα πολύ χώρο στους πρωταθλητές Αγγλίας, οι γηπεδούχοι δεν το "πλήρωσαν", αφού έβλεπαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγκομαχεί για να βρει κενούς διαδρόμους, όταν έφτανε κοντά στην περιοχή του Σιμόν Μινιολέ.

Ένα καλό σουτ του Νανί δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Βέλγου τερματοφύλακα, ενώ ο τραυματισμός του Γκλεν Τζόνσον προκάλεσε μεγαλύτερο "πονοκέφαλο" στον Ρόι Χόντσον που βρισκόταν στις εξέδρες του γηπέδου της πρώην ομάδας του (μετά το... σνομπάρισμα από τον πρόεδρο Τομ Βέρνερ που έμεινε μόνος στη σουίτα του), παρά στον Ρότζερς. Ο Ντέιβιντ Μόγες έριξε στο ματς τον Χαβιέρ Ερνάντες ως έσχατη λύση και μία πάσα του Μεξικανού στον Φαν Πέρσι λίγο έλειψε να κάνει την ζημιά. Το γκολ δεν ήρθε ποτέ και το 1-0 κράτησε την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους στην πρώτη βαθμολογική απώλεια.

Λίβερπουλ (4-2-3-1): Μονιολέ, Τζόνσον (79' Γουίσντομ), Σκέρτελ, Άγκερ, Ενρίκε, Τζέραρντ, Λούκας, Χέντερσον, Άσπας (60' Στέρλινγκ), Κουτίνιο (84' Αλμπέρτο), Στάριτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-4-2): Ντε Χέα, Τζόουνς (37' Βαλένσια), Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Γκιγκς (73' Ερνάντες), Κάρικ, Κλέβερλι, Γιανγκ (63' Νανί), Γουέλμπεκ, Φαν Πέρσι

Liverpool vs Manchester United 1-0 Highlights από greekgoalsellas
Allinsports
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ