2013-08-31 15:10:08
Φωτογραφία για O Μάκης Χριστοδουλόπουλος σε πανηγύρι έξω από το Αγρίνιο μαζί με τον εγγονό του
Ο δημοφιλής τραγουδιστής λαικών και δημοτικών ασμάτων με τη γνήσια λαική φωνή, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος τραγουδά από πιτσιρίκος ενώ παίζει και κλαρίνο, θα εμφανιστεί αυτό το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 το βράδυ, στο πανηγύρι στη Σκουτερά Αιτωλοακαρνανίας έξω από το Αγρίνιο.

Μάλιστα μαζί του θα έχει και τον εγγονό του που ακολουθεί τα βήματα του στο τραγούδι.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, στα τέλη του καλοκαιριού (30 και 31 Αυγούστου), λαμβάνουν χώρα πανηγύρια στο χωριό Σκουτερά.

Ο Αθλητικός Όμιλος Σκουτεράς διοργανώνει το Πανηγύρι για τον εορτασμό της Παναγίας Λυκουρισσιώτισας το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, στο Περιθώρι Σκουτεράς με μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με κεντρικό καλεσμένο τραγουδιστή τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Επίσης θα εμφανιστούν η Βάσω Αθανασάκη, ο Δημήτρης Αποστόλου και η Έλενα Γεωργαντά ενώ κλαρίνο θα παίξει ο δεξιοτέχνης Κώστας Αριστόπουλος.


Η εκδήλωση όπως τονίζεται, έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα καθώς τυχόν έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη του Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ και γίνεται για μια βραδιά.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είχε έρθει στην Αχαΐα το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 το βράδυ για μία live εμφάνιση στο Σταυροδρόμι της Τριταίας.

Μαζί του ήταν και η γνωστή τραγουδίστρια Ευδοκία, η οποία μεταξύ άλλων έχει ερμηνεύσει το κομμάτι «Ραγισμένα μάτια» που είχε πρωτοπεί ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος που είναι γεννημένος το 1948, έχει ως γνωστό καταγωγή από την Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αμαλιάδα του νομού Ηλείας, ενώ έχει έρθει για εμφανίσεις πολλές φορές στην Πάτρα, όπως στο κέντρο «Αστέρια» τον περασμένο χειμώνα.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως τα κομμάτια «Αμπάρες», «Το προσκλητήριο», «Εσύ ότι πεις», κ.α.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ