2013-08-31 10:44:05
Φωτογραφία για Καρέκλες και γροθιές σε δημοτικό συμβούλιο στην Πύλη Tρικάλων
Ένταση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στα Τρίκαλα, όταν δύο κάτοικοι του Γαρδικίου λογομάχησαν για πολεοδομικά θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, υπήρξε εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο συνεδρίαζε για αναβολή του θέματος, ωστόσο η αντιπολίτευση αντέδρασε, μη βλέποντας λόγο για κάτι τέτοιο και με δεδομένο πως η υπόθεση είχε περάσει ήδη από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Γρονθοκόπησαν τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Βύρωνα Κατσίβελο.

Αφορμή για το πρωτοφανές περιστατικό αποτέλεσε η διαμάχη δυο κατοίκων του Γαρδικίου για πολεοδομικά θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr υπήρξε εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίαζε το βράδυ της Παρασκευής, για αναβολή του θέματος, ωστόσο η αντιπολίτευση αντέδρασε μη βλέποντας λόγο για κάτι τέτοιο και με δεδομένο πως η υπόθεση είχε περάσει ήδη από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
. Ενώ μιλούσε ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Γιώργος Παναγιώτου, ο Βύρων Κατσίβελος τον διέκοψε ζητώντας εξηγήσεις για αυτά που λέει. «Κάτσε κάτω εσύ ανίδεε» είπε ο Παναγιώτου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και ο Κατσίβελος με έντονο ύφος ζήτησε το λόγο. Τότε ο εις εκ των εμπλεκομένων Γαρδικιωτών σηκώθηκε και επιχείρησε να πετάξει καρέκλα προς το μέρος του Κατσίβελου, κάτι που απετράπη με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Ακολούθησε ένταση και ο ίδιος άνθρωπος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, γρονοκόπησε τον Κατσίβελο ο οποίος κατέληξε στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Το Δ.Σ. διεκόπη. Ήδη ο Βύρων Κατσίβελος καταθέτει μήνυση εναντίον αυτού που του επιτέθηκε και ο οποίος... διέφυγε της αιθούσης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ