2013-08-31 09:30:05
Φωτογραφία για ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ : ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Αλέξης Αλεξανδρής έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Ήταν στα επτά σερί πρωταθλήματα, αλλά και στην πορεία του Θρύλου μέχρι τους «8» του Champions League. Συνεπώς, είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Έτσι, μίλησε στον «Γαύρο» για την κλήρωση των ερυθρόλευκων με την Μπενφίκα, την Παρί Σεν Ζερμέν και την Αντερλεχτ, χαρακτηρίζοντας τον όμιλο του Θρύλου… βατό!

Από εκεί και πέρα, επισήμανε ότι στο επίπεδο του Champions League δεν μπορεί καμία ομάδα να κρυφτεί, αλλά ούτε να φοβηθεί και έτσι θα πρέπει να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να παίρνει αυτό που θέλει Φυσικά έκανε λόγο και για «Γ. Καραϊσκάκης», λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «το σημαντικότερο είναι να πάρει τους 9 βαθμούς και έπειτα να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο εκτός».

Αρχικά, ο Αλέξης Αλεξανδρής είπε: «Από τον όμιλο του Ολυμπιακού, η ομάδα που ξεχωρίζει είναι η Παρί Σεν Ζερμέν
. Πρόκειται για τον σύλλογο που έχει τη μεγαλύτερη ποιότητα. Εχει παίκτες καλούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να φοβηθεί τίποτα και θεωρώ ότι στο Καραϊσκάκη με όλες τις ομάδες, όπως και με την Μπενφίκα και την Αντερλεχτ, έχει τον πρώτο λόγο. Θα έλεγα ότι είναι ομάδες στα μέτρα του -ειδικά η Μπενφίκα και η Αντερλεχτ- και ένας όμιλος βατός. Σίγουρα το φαβορί είναι η Παρί».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης, είπε: «Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορεί καμία ομάδα να κρυφτεί. Θα πρέπει να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να διεκδικεί αυτό που θέλει. Δεν πρέπει να φοβηθεί τίποτα. Ολα έχουν σημασία σε αυτά τα παιχνίδια. Αλλά πάνω από όλα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην έδρα του. Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει ακόμα και 9 βαθμούς», ενώ πρόσθεσε:

«Θα πρέπει η ομάδα να είναι σοβαρή και να δείξει το καλό της πρόσωπο».

Ολοκληρώνοντας επισήμανε: «Το σημαντικότερο είναι ο Ολυμπιακός να πάρει τους 9 πόντους στην έδρα του και έπειτα να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί εκτός. Εύχομαι να έχει μία καλή πορεία».
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ