2013-08-31 07:14:03
Φωτογραφία για Πόσο κοστίζουν τα αντίπαλα ρόστερ του Ολυμπιακού
Στο ποδόσφαιρο οι παίκτες και τα ρόστερ δεν κάνουν τις ομάδες, όμως τις περισσότερες φορές είναι ενδεικτικά για τη δύναμη κάθε συλλόγου. Με αφορμή λοιπόν την κλήρωση των ομίλων του Champions League, το RedGoal σας παρουσιάζει τη χρηματιστηριακή αξία των έμψυχων δυναμικών των Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα και Άντερλεχτ. 

Αν ρίξουμε μία προσεχτική ματιά στο ρόστερ των Παριζιάνων θα δούμε πως το ρόστερ τους κοστολογείται με το αστρονομικό ποσό των 381.500.000 ευρώ μόνο, την ίδια ώρα που εκείνα των Πειραιωτών, των Πορτογάλων και των Βέλγων μαζί κοστίζουν σχεδόν όσα ολόκληρη η γαλλική ομάδα (σ.σ. 380.900.000 ευρώ). 

Πιο συγκεκριμένα, το ρόστερ των «αετών» της Λισαβόνας με την οποία πολλοί θεωρούν πως θα «παίξει» την πρόκριση ο Ολυμπιακός, κοστίζει 236.850.000 ευρώ, ενώ αντίθετα εκείνο των πρωταθλητών Βελγίου κοστίζει 66.900.000 ευρώ, με το ρόστερ του Θρύλου να τιμάται στα 77.150.000 ευρώ, χωρίς βέβαια να υπολογίζονται σε αυτό οι Ντελβέν Ντινγκά και Σαμπού Γιαταμπαρέ που θα γίνουν «ερυθρόλευκοι».

Όπως μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει βάσει αριθμών, αν εξαιρέσουμε την Παρί Σεν Ζερμέν που… ξεφεύγει, η Μπενφίκα διαθέτει ένα πολύ πλούσιο και αξιόλογο ρόστερ, με τον Θρύλο να έρχεται… τρίτος στην άτυπη αυτή κούρσα και την Άντερλεχτ τέταρτη, αν και όλα κρίνονται στο χορτάρι και όχι στα νούμερα redgoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ