2013-08-31 01:22:04
Φωτογραφία για ΠΑΝΤΟΣ : Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ
Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και πρόσφερε τα πάντα στην ομάδα της καρδιάς του ήταν ο Τάσος Πάντος. Ο παλαίμαχος αμυντικός του Θρύλου ήταν πιστός στρατιώτης της ομάδας και ίδρωσε τη φανέλα των ερυθρόλευκων. Από το 2003 ως το 2010 έπαιζε στον Ολυμπιακό και γνωρίζει πολύ καλά την Ευρώπη και το Champions League.

Μιλώντας στον «Γαύρο» ο Τάσος Πάντος σχολίασε την κλήρωση και είπε αρχικά: «Υπάρχει ισορροπία στον όμιλο και αυτό είναι το θετικό για τον Ολυμπιακό. Λείπει το μεγαθήριο και αναφέρομαι στην ομάδα η οποία είναι έμπειρη. Η Παρί τώρα ξεκινάει, με παίκτες πολύ μεγάλους, αλλά όχι εμπειρία. Από εκεί και πέρα, Μπενφίκα και Αντερλεχτ είναι στα μέτρα του Ολυμπιακού».

Στη συνέχεια σχολίασε την Μπενφίκα και την Αντερλεχτ: «Πέρσι, θυμάμαι, ήταν τρομερή. Έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά φέτος έχει αλλάξει. Εχει πάρει πολλούς παίκτες και θέλει χρόνο. Αναφορικά με την Αντερλεχτ, είναι μόνιμη πρωταθλήτρια και έχει άλλη ψυχολογία. Θεωρώ ότι με την Αντερλεχτ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα».


Από εκεί και πέρα επισήμανε: «Το θέμα σε αυτά τα ματς δεν είναι τα ονόματα και το τι θα αντιμετωπίσει. Είναι σε τι κατάσταση θα βρεθεί ο Ολυμπιακός. Ολα κρίνοντα από την απόδοσή του. Θεωρώ ότι θα έχει δέσει μέχρι τότε γιατί και ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Θα χρειαστεί χρόνο» Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση: «Σε αυτό τον όμιλο κάθε ομάδα μπορεί να πάρει την πρώτη θέση κατά την άποψή μου. Για εμένα η πρόκριση για τον Ολυμπιακό θα κριθεί μόνο από την απόδοσή του. Αν εμφανιστεί έτοιμος, τότε δεν θα έχει πρόβλημα».

Για το κλειδί της επιτυχίας: «Ενα σημαντικό στοιχείο είναι η έδρα. Το Καραϊσκάκη είναι πολύ δυνατή έδρα και ο Ολυμπιακός πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Να πάρει βαθμούς στο σπίτι του και να έχει ψυχολογία. Αν μπορεί να κάνει το απόλυτο, τότε θα βρεθεί πολύ κοντά. Του εύχομαι καλή επιτυχία»!
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ζωγραφίζω!: AppStore free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ζωγραφίζω!: AppStore free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ