2013-08-30 18:07:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Mάγεψε χθες η Χάρις Αλεξίου - Η συναυλία της Πάτρας ήταν η καλύτερη φετινή μου, είπε - Δείτε φωτό
Μία μουσική παράσταση με «ψυχή», κέφι, πανέμορφα τραγούδια, πολύ καλούς μουσικούς και μία αμεσότητα με τους θεατές χάρισε χθες Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 το βράδυ η Χάρις Αλεξίου στο κοινό της Πάτρας που είχε γεμίσει το Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο. Η συναυλία δόθηκε στο πλαίσιο του 32ου Φεστιβάλ Πάτρας του ΟΚΠΕ.

Η υπέροχη Χάρις Αλεξίου ερμήνευσε τραγούδια που προέρχονταν από όλα τα είδη της μουσικής. Από τζαζ μέχρι δημοτικά. Τραγούδια που ο κόσμος έχει αγαπήσει.

Την Χαρούλα Αλεξίου πλαισίωσαν και συνόδεψαν έξι εξαίρετους μουσικοί της μπάντας «Nouveau Sextet». Ακούστηκαν σκοποί από Μακεδονία αλλά και από Ήπειρο. Ένα ποικίλο πρόγραμμα που ξεσήκωσε τον κόσμο και καθ’ όλη τη διάρκεια της μουσικής παράστασης, τραγουδούσε μαζί.

Η ερμηνεύτρια, ιδιαίτερα ικανοποιημένη που ο κόσμος συμμετείχε, αστειεύτηκε λέγοντας, ότι η συναυλία αυτή θα έπρεπε να λέγεται "Η Χάρις Αλεξίου και η Χορωδία της Πάτρας" και φυσικά καταχειροκροτήθηκε.


Αποχαιρέτησε τον κόσμο με το πανέμορφο τραγούδι του Μάνου Λοίζου και μία από τις μεγαλύτερες διαχρονικές της επιτυχίες, το "Όλα σε θυμίζουν".

Στα παρασκήνια, φωτογραφήθηκε και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του 32ου Φεστιβάλ Πάτρας κ. Ανδρέα Ανδριόπουλο στον οποίο μάλιστα εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν η καλύτερη φετινή συναυλία της καθώς μαγεύτηκε από το χώρο του Αρχαίου Ωδείου αλλά και από την ενέργεια και την αγάπη του κόσμου.

Οι φωτογραφίες από τη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ρωμαϊκό Ωδείο, μαζί με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, μοιράζεται και μέρος αρχειακού υλικού, όπως αφίσες από παλαιότερα Φεστιβάλ Πάτρας.

Το 32ο Φεστιβάλ Πάτρας 2013-Θεσμός Αρχαίου Δράματος, συνεχίζει με το Εθνικό Θέατρο και την τραγωδία του Σοφοκλή "ΤΡΑΧΙΝΙΕΣ" στις 8 Σεπτεμβρίου 2013.

Προπώληση εισιτηρίων

Στο Ρωμαϊκό Ωδείο (την ημέρα της εκδήλωσης) - 18.00-22.00

Discover - Πατρέως 30

Γωνιά του Βιβλίου - Αγ.Νικολάου 32

Dur - Αγ.Νικολάου & Μαιζώνος

Music Station - Ρήγα Φεραίου 34

So Easy - Αγ.Ανδρέου &a Γεροκωστοπούλου 1.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ