2013-08-30 17:53:04
Φωτογραφία για Πρόθυμοι ηλίθιοι και .. Πρόθυμοι ανίκανοι περασμένης διατηρησιμότητας
Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός

Οι δηλώσεις του κ. Στουρνάρα, αυτές οι ανεπιτήδευτες γεμάτες ειλικρίνεια αλλά και ωμότητα, συνεχίζουν να διεγείρουν το πανελλήνιο.

Μετά από την πεποίθησή του πως οι πλειστηριασμοί πρέπει να γίνουν για να “σωθούν” τις τράπεζες, ήρθαν οι νεότερες από το βήμα της βουλής... για το ότι θα “σωθούν” τα νούμερα της χώρας!

Έτσι, κατά τον κ. Στουρνάρα, υπάρχει μία και μόνη λύση. Αυτή της αποστράγγισης της αγοράς από οποιαδήποτε ρευστότητα και η εισροή της στα δημόσια ταμεία. Με σκοπό τη δημιουργία λογιστικού πλεονάσματος... έστω και αν οι οφειλές του κράτους προς ιδιώτες παραμένουν ανεκπλήρωτες.

Και αν γίνει αυτό, όπως και ο ίδιος ισχυρίζεται “από την καρδιά του”, ο λογαριασμός θα βγει... και πρώτα θα έχει βγει η ψυχή των Ελλήνων, εκείνων των νοτιοεπαρχιωτών της Ευρώπης.

Όσοι αντιστέκονται σε αυτό Το Σχέδιο(!!) που είναι το μόνο για τη σωτηρία της χώρας (ποιας χώρας;), είναι σπεκουλαδόροι και πρόθυμοι ηλίθιοι κατά τον υπουργό Οικονομικών και ..υποκινούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Χρυσή Αυγή, τους ΑΝΕΛ το ΚΚΕ.... και τελευταίως και από το νεοϊδρυθέν κόμμα του Λοβέρδου.


Όσοι (εκατομμύρια) δεν έχουν να πληρώσουν, όσοι (χιλιάδες) είναι άστεγοι, όσοι (χιλιάδες) τρέφονται από τα συσσίτια, ή τα σκουπίδια, όσοι (χιλιάδες) αυτοκτονούν από τα χρέη και την απελπισία, είναι “πρόθυμοι ηλίθιοι” Το πρόβλημα με όλους αυτούς που θέλουν(!) να μας “σώσουν”, είναι πως προεκλογικά, άλλο πρόγραμμα υπέβαλαν και άλλο εκτελούν. Και τελικά δεν υπάρχει πρόγραμμα... ένα εθνικό πρόγραμμα.

Κάθε μήνα η χώρα κινείται στο τρένο του “ότι κάτσει”.

Η χώρα πλέει στα θολά νερά του κοινωνικού ατυχήματος.

Παραδείγματα πολλά, τα στημένα shows για τα έργα που δεν ξεκινούν ποτέ, η “άρνηση” του Πούτιν και άλλων ηγετών για επενδύσεις στη χώρα μας, η κτηνώδης φορολογία και η ποινικοποίηση ακόμη και της ανάσας που σκοτώνει την επιχειρηματικότητα, οι αποτυχημένες ρυθμίσεις σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, η ΕΡΤ, το ΤΑΙΠΕΔ, οι πλειστηριασμοί, τα “ληγμένα” προϊόντα περασμένης διατηρησιμότητας στα ράφια... και εσχάτως η “προθυμία” της επίσημης Ελλάδας να “απαντήσει” στα χημικά της Συρίας..

Ο αντίλογος λοιπόν για το “πρόθυμοι ηλίθιοι” είναι πως σε αυτή τη χώρα υπάρχουν πολιτικοί “πρόθυμοι ανίκανοι” περασμένης διατηρησιμότητας, που την αποτυχία τους να κυβερνήσουν τη μεταφράζουν σε νέα μέτρα, γεμίζοντας την κοινωνία ΜΟΝΟ με δυστυχία.

Υπάρχουν σε αυτή τη χώρα “πρόθυμοι ανίκανοι” περασμένης διατηρησιμότητας, που οδηγούν την κοινωνία στα άκρα.

Δίνουν άλλοθι και αφορμή σε ακραίες πολιτικές δυνάμεις να κυβερνήσουν. Πολύ σύντομα!
news4all.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ