2012-04-08 21:20:30
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-1
Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το φετινό πρωτάθλημα και σε μια άτυπη φιέστα τίτλου για τον ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακό, η Κέρκυρα πήρε «χρυσό τρίποντο» επικρατώντας με 0-1 των ερυθρόλευκων, κάνοντας σημαντικό βήμα στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν εξ αρχής την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Μέλμπεργκ να μην μπορεί να νικήσει τον Αναστασόπουλο, στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 10΄. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει κατοχή, πρωτοβουλία και πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να αξιοποιήσει καμιά. Οι φιλοξενούμενοι πάντως παίζοντας αποκλειστικά "άμυνα", ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στο πρώτο μέρος δίχως να πραγματοποιήσουν καμία τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Μιραλάς (55΄) και Τζιμπούρ (69΄) έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά δε βρήκαν στόχο και ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τον Ολυμπιακό, να συνεχίζει να έχει ευκαιρίες, χωρίς να κάνει το κάτι παραπάνω. Η Κέρκυρα ήταν αυτή που το... έκανε τελικά με τον Ιωάννου στο 80΄, ο οποίος μετά από λάθος του Χολέμπας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τεράστια βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του.


Ολυμπιακός:

Μέγιερι, Μανιάτης, Μοντέστο (72’ Τοροσίδης), Μέλμπεργκ, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Φουστέρ (56’ Καζίμ), Χολέμπας, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Αμπντούν (75’ Μακούν).

Κέρκυρα:

Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Καλαντζής, Μίχος, Αγρίτης (60’ Αγρίτης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Όσμαν, Ιωάννου, Τσίγκας (72’ Γιάντσης), Ηλιάδης. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ