2013-08-30 11:47:03
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Η Άντερλέχτ είναι η ομάδα από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας στον όμιλο του Ολυμπιακού, ωστόσο οι παίκτες της δείχνουν διατεθειμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπενφίκα χαρακτήρισε ως φαβορί για πρόκριση ο μέσος της Άντερλεχτ, Γκιγιόμ Ζιλέ, ενώ ο Μπραμ Νούιτινγκ τόνισε ότι στόχος όλων είναι να συνεχίσουν στην Ευρώπη και μετά το χειμώνα.

Οι δύο παίκτες μίλησαν σε ΜΜΕ της χώρας τους, δείχνοντας το κλίμα που επικρατεί στο βελγικό σύλλογο.

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που αποφύγαμε ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπαρτσελόνα. Είμαστε σε έναν ανοιχτό όμιλο, αλλά δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το φαβορί και η Μπενφίκα στον τελικό του Europa League. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας χάσαμε από τον Ολυμπιακό, όμως θα έχουμε τις δικές μας πιθανότητες κόντρα σε αυτές τις ομάδες»

Από την πλευρά του, ο Μπραμ Νούιτινκ είπε: «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε μετά τον χειμώνα στην Ευρώπη και πιστεύω ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση. Σαφώς η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η πιο δύσκολη αντίπαλος, αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε την Μπενφίκα και τον Ολυμπιακό. Η Άντερλεχτ δεν έχει κάτι λιγότερο από τις συγκεκριμένες ομάδες».

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο Barcelona & Qatar Airways ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ