2013-08-30 00:47:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Θρήνoς για τον 30χρονο που πέθανε μετά από τροχαίο
Έδωσε μάχη αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 30χρονος Σωτήρης Χατζηαθανασίου του Νικολάου, κάτοικος Πατρών, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Τετάρτη, 21 Αυγούστου, σε τροχαίο στα Καλάβρυτα. Η κηδεία του έγινε σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Πατρών, ενώ η ταφή του από το Κοιμητήριο Παραλίας.

Ο άτυχος νέος είχε υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση όταν, οδηγώντας το δίκυκλό του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο οδόστρωμα. Όλες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Εκτός από τον άτυχο νέο, συνεπιβάτης στη μηχανή ήταν και ένας φίλος του.

Οι γιατροί της ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος νέος και στο οποίο επέβαινε ως συνεπιβάτης ένας φίλος του, γλίστρησε στα χαλίκια που είχε ο δρόμος και οι δύο νέοι βρέθηκαν στην άσφαλτο, με τον οδηγό να τραυματίζεται βαριά.

Η τραγική είδηση για τον τόσο πρόωρο χαμό του Σωτήρη Χατζηαθανασίου βύθισε στο πένθος τους στενούς συγγενείς αλλά και τους φίλους του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ό,τι ο Σωτήρης δεν είναι πλέον στην ζωή…
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ