2012-04-08 20:25:17
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΟΥ: ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΝΙΕΣ ΜΑΣ
Για την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το 1ο Τουρνουά Σχολών Αττικής των Ακαδημιών του Θρύλου, αλλά και για όλες εκείνες τις προσπάθειες που καταβάλλει ο πρόεδρος, Βαγγέλη Μαρινάκης προκειμένου να επιτευχθεί το μεγάλο του όνειρο, να βγουν παικτες στη μεγάλη ομάδα που θα προέρχονται από τα σπλάχνα της μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Θρύλος Α.Ε. Γιώργος Παύλου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον Flash 96:

Για την τελική φάση του 1ου Τουρνουά Σχολών Αττικής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού:

«Χθες, ήταν πραγματικά ένα σημαντικό γεγονός, γιατί αυτές οι δράσεις φέρνουν κοντά την οικογένεια του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να υπάρξει γνωριμία μεταξύ των ανθρώπων που την απαρτίζουν. Από την άλλη, δίνει μεγάλη χαρά στα παιδιά να παίζουν το αγαπημένο τους σπορ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Είναι σημαντικό ότι τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους υπόλοιπους έδειξαν ενδιαφέρον και αγκαλιάζουν συνεχώς τέτοια εγχειρήματα, ο καθένας από το πόστο του.


Οι γονείς που ήρθαν χθες στου Ρέντη κατάλαβαν πόσο ζεστό είναι το κλίμα και πόσο δίπλα βρίσκεται ο Ολυμπιακός στα παιδιά τους. Είναι ένα γεγονός που το ήθελαν τόσο οι προπονητές, όσο και οι γονείς των παιδιών. Το σημαντικό ήταν το ότι διεξήχθη κάτω από τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές που θέτει ο ίδιος ο Ολυμπιακός.

Με τη βούληση και τη θέληση που υπάρχει από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, θέλουμε να βγουν παιδιά από τις ακαδημίες μας. Το είχα πει και στο παρελθόν ότι θέλουμε να βγουν παίκτες από τις ακαδημίες μας. Γίνονται προσπάθειες. Ήδη τον Αύγουστο συμμετέχουμε στο Next Generation. πρώτη φορά Ελληνική ομάδα συμμετέχει σε ένα τέτοιο τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης , στην κατηγορία Κ20. Εκεί θα πάρουν εμπειρίες τα παιδιά, οι προπονητές τους θα ανταλλάξουν γνώμες, απόψεις και γενικά είναι κάτι πολύ σπουδαίο! Είναι ένα βήμα μπροστά στις ενέργειες που κάνουμε.Ετοιμάζουμε παράλληλα και άλλες ενέργειες που θα τις ανακοινώσουμε τον Αύγουστο».

Για το αν θα διοργανωθεί 2ο camp για τα παιδιά φέτος:

«Το 2ο camp θα γίνει πάλι στο Σοφικό, το οποίο θα έχει διάφορες εκπλήξεις και διάφορες εκδηλώσεις».

Για το τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κατά πόσο ήταν σίγουρος ότι θα κατάφερνε, μέσα σε δύο χρόνια, να τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών:

«Είναι το πάθος και η αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Οι ώρες που εργάζεται για τον Ολυμπιακό. Αυτό τα λέει όλα. Θέλει να κάνει πράγματα για το πάθος και την αγάπη του. Κάνει ότι πιστεύει όταν πρέπει να προχωρήσει κάτι». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ