2013-08-29 20:38:07
Φωτογραφία για ΑΒΡΑΑΜ : ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε αισιόδοξος για την τύχη του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ γιατί η ομάδα έχει ήδη ματς στα πόδια της.

Το σχόλιο του αρχηγού του Ολυμπιακού για την κλήρωση με Μπενφίκα, Παρί και Άντερλεχτ ήταν ότι έχει σημαντικές δυσκολίες, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Θρύλος όταν θα γίνουν οι αγώνες.

«Είναι δύσκολες ομάδες. Η Παρί είναι πάρα πολύ δυνατή και ενισχυμένη με μεγάλα ονόματα, η Μπενφίκα είναι μία έμπειρη και ισχυρή ομάδα με μεγάλες ευρωπαίκές διακρίσεις, ενώ την Άντερλεχτ την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα σε φιλικό και είδαμε ότι είναι μια πολύ επιθετική ομάδα. Και οι τρεις ομάδες είναι ισχυρές, θα εξαρτηθεί πολύ από την κατάσταση στην οποία θα είμαστε εμείς. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε πιθανότητες να τα καταφέρουμε.

Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και χρειάζεται χρόνος, αλλά το θετικό σε αυτή τη σεζόν είναι ότι θα πάμε στη διοργάνωση έχοντας επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας. Κάτι που δεν είχε γίνει παλιότερα και το είχαμε πληρώσει, όπως είχε συμβεί πρόπερσι με την Μαρσέιγ. Εφόσον νικήσουμε το πρώτο ή το δεύτερο ματς, όλα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα απ' όσο πιστεύει κανείς.


Η ομάδα έχει δυνατότητες, πολύ καλό υλικό και θέλει να έχει την ταυτότητα των προηγούμενων ετών. Να παίζει δηλαδή ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, να επιβάλλει το ρυθμό της ανεξαρτήτως αντιπάλου. Και να προσφέρει θέαμα, μαζί με τα αποτελέσματα που θέλει ο κόσμος».

Ο Αβραάμ δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση ότι προτιμά το πρώτο ματς να είναι στο Καραϊσκάκη και ότι κατά τη γνώμη του το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς αξίζει για τον Λιονέλ Μέσι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ