2013-08-29 18:00:10
Φωτογραφία για ΟΙ ΜΠΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! *PHOTOS*
Η adidas παρουσιάζει τις επίσημες μπάλες των κορυφαίων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA για την αγωνιστική περίοδο 2013/14.

Αναλυτικά:

Πρωτοποριακός σχεδιασμός και προηγμένη τεχνολογία για τους κορυφαίους της Ευρώπης.

Finale 13 – Η Επίσημη Μπάλα του UEFA Champions League™ 2013/14

Η νέα Επίσημη Μπάλα του UEFA Champions League, Finale 13, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους κορυφαίους της Ευρώπης και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2013/14. Διαθέτει πρωτοποριακή εξωτερική επένδυση, ειδικά κατασκευασμένη για καλύτερο έλεγχο της μπάλας κατά την επαφή με το πόδι του ποδοσφαιριστή.

Ο σχεδιασμός της Finale 13 εμπνέεται από το φως, όπου κυριαρχούν το λευκό, το κόκκινο, το ασημί και το μαύρο χρώμα, ενώ τα διάσημα λογότυπα του UEFA Champions League είναι τοποθετημένα στην κορυφή και στη βάση της μπάλας. Το σχέδιο στο εσωτερικό των αστεριών απεικονίζει τη ζωντάνια που επικρατεί στο γήπεδο τις βραδιές των αγώνων, με ακτίνες φωτός να απλώνονται συμβολικά σε όλη την Ευρώπη.


Η Επίσημη Μπάλα του UEFA Europa League™

Ο σχεδιασμός της νέας Επίσημης Μπάλας του UEFA Europa League για τη σεζόν 2013/14 είναι επίσης εμπνευσμένος από το φως, αλλά και από το διάσημο λογότυπο και το καμπυλωτό σχήμα του τροπαίου της διοργάνωσης, ενώ συνδυάζει τα χαρακτηριστικά πλέον χρώματα του θεσμού (κόκκινο και κίτρινο).

Η Επίσημη Μπάλα του UEFA Super Cup™

Στις 30 Αυγούστου, η τροπαιούχος του UEFA Champions League, Μπάγερν Μονάχου, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του UEFA Europa League, Τσέλσι, για το UEFA Super Cup 2013 στην Πράγα. Ο σχεδιασμός της Επίσημης Μπάλας του αγώνα βασίζεται στο λογότυπο της διοργάνωσης, καθώς και στα χρώματα των δύο ομάδων, το μπλε και το κόκκινο.

Οι Επίσημες Μπάλες του UEFA Champions League και του UEFA Europa League είναι διαθέσιμες στο δίκτυο καταστημάτων της adidas.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα news.adidas.com/GR, τη σελίδα www.facebook.com/adidasfootball στο facebook και το λογαριασμό @adidasGR στο twitter.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ