2013-08-29 12:34:10
Φωτογραφία για ΚΛΕΙΝΕΙ ΝΤΙΝΓΚΑ... «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ
Προσπάθεια να κλείσει μέσα στην ημέρα τη μεταγραφή του Ντελβέν Nτινγκά καταβάλει ο Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα δίνει... «μάχη» με την Μπαστιά για την απόκτηση του Γιαταμπαρέ.

Ο Ντινγκά σύμφωνα με δημοσιεύματα του συνόλου του Τύπου, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Λιούμπομιρ Φέισα στη θέση του αμυντικού χαφ, μετά την πώληση του Σέρβου στην Μπενφίκα.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται στο περιθώριο της σημερινής κλήρωσης του Champions League να έχουν ραντεβού με τη Μονακό στο Μόντε Κάρλο για τον 25χρονο παίκτη.

Ο Γάλλος χαφ αποτελεί εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ο οποίος έχει εκφράσει την πίστη πως ο συμπατριώτης του μπορεί ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στο Θρύλο.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι σε συζητήσεις για να κλείσουν και τον Σαμπού Γιαταμπαρέ. Πρόκειται για μία σκληρή διαπραγμάτευση, αλλά τα μηνύματα που έχουν εισπράξει στο Λιμάνι είναι θετικά. Η… δουλειά πάει να γίνει με ένα ποσό της τάξεως των 2,5 με 3 εκατ. ευρώ.

Για παν ενδεχόμενο, οι ερυθρόλευκοι έχουν «κλεισμένο» τον Μπακαγιέ Τραορέ, ο οποίος είναι σταντ-μπάι και η μεταγαρφή του μπορεί να γίνει ακόμα και με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ωστόσο, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ θέλει να αγοράσει τον Γιαταμπαρέ και εκφράζεται η ελπίδα πως θα καταφέρει να τον προσθέσει στο υπάρχον ρόστερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ