2013-08-29 02:50:15
Φωτογραφία για ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΤΙΝΓΚΑ ΤΟΝ... «ΕΚΛΕΚΤΟ» ΤΟΥ ΚΑΡΕΜΠΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! *BINTEO*
Έτοιμος να κλειδώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις είναι ο Ολυμπιακός και φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 25χρονου αμυντικού μέσου της Μονακό, Ντελβέν Ντινγκά, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ και μάλιστα αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις.

Ο... «εκλεκτός» για τη θέση του αμυντικού χαφ είναι ο Ντελβέν Ντινγκά. Πρόκειται για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή από το Κονγκό, ο οποίος ανήκει στη Μονακό. Ένα κλασικό 6άρι που την περσινή σεζόν είχε συνολικά 25 συμμετοχές με τους Μονεγάσκους στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Οσέρ (78 συμ, 2 γκολ σε 4 χρόνια).

Αποτελεί εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της χώρας του και θεωρεί πως ο Ντινγκά μπορεί να καλύψει επάξια την θέση του «εξαριού» στους ερυθρόλευκους. Ο Ντίνγκα δίνεται ως δανεικός για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς και οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε συμφωνία.


Οι εξελίξεις στην υπόθεσή του αναμένονται άμεσα και αυτό γιατί ήδη άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται στο Πριγκιπάτο, με αφορμή την κλήρωσης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είχαν απευθείας επαφή με την διοίκηση της Μονακό και προχώρησαν την υπόθεση. Μάλιστα δεν είναι απίθανο το deal να ολοκληρωθεί άμεσα.

Δεν αποκλείεται όμως να προκύψουν και... αποχωρήσεις. Τις τελευταίες ώρες λέγεται ότι πέραν του Μασάντο για τον οποίο όπως ήδη έχουμε αναφέρει υπάρχει συζήτηση με ομάδα της Ρωσίας, έχει προκύψει ξανά κάτι για τον Χοσέ Χολέμπας ενώ ατζέντηδες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδα του εξωτερικού και για τον Γιάννη Φετφατζίδη.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ