2013-08-29 00:07:04
Φωτογραφία για Έρχεται ο «γκολτζής»!
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ραούλ Ταμούδο βρίσκεται ο ΟΦΗ, αφού ο Ισπανός τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και τον Μάνθο Πουλινάκη στο οικονομικό κομμάτι. Ο παίκτης αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο Ηράκλειο για να υπογράψει το συμβόλαιό του, αφού πρώτα λύσει κάποια προβλήματα… οικογενειακής φύσεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μόνο που απομένει είναι να πειστεί η… κυρία Ταμούδο να γίνει κάτοικος Κρήτης. Ο μάνατζερ του 36χρονου «γκολτζή» πάντως έχει διαβεβαιώσει την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ότι υπάρχει συμφωνία.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, ο οποίος παρά τις δυσκολίες που είχε η μεταγραφική υπόθεση, δεν την παράτησε, δικαιώθηκε κι έτσι η ομάδα βρίσκεται μία… ανάσα από την πραγματοποίηση ενός ακόμη μεταγραφικού «μπαμ». Η τακτική που ακολούθησε ο Μάνθος Πουλινάκης κρίθηκε σωστή και πλεόν όλοι περιμένουν να «κλείσει» και τυπικά το ζήτημα.

Από εκεί και πέρα, λόγω και των τραυματισμών, εξετάζονται κάποιες λύσεις για την άμυνα, με τον Ηλία Κώτσιο να έχει το προβάδισμα τη δεδομένη στιγμή. Ο έμπειρος αμυντικός γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να αποκτηθεί, μιας και έχει μείνει ελεύθερος.
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ