2012-04-08 19:15:10
Φωτογραφία για Μανώλης Κονταρός: Μην πίνεις όταν οδηγείς


Στη μάχη για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων ρίχτηκε δυναμικά ο γνωστός λαουτιέρης Μανώλης Κονταρός μετά τη δική του περιπέτεια που του προκάλεσε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ο Κρητικός καλλιτέχνης, ο οποίος τα ξημερώματα Κυριακής 12 Δεκεμβρίου του 2010 τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και έδωσε μεγάλο αγώνα για να σταθεί ξανά στα πόδια του, αναλαμβάνει πλέον δράση για να σώσει όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορεί.

Μαζί με τον σύλλογο Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων στα Χανιά προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι σε κάθε όχημα θα πρέπει να υπάρχει «ο οδηγός της παρέας», δηλαδή αυτός που δεν θα πίνει και θα γυρίζει μετά τη διασκέδαση τους υπόλοιπους με ασφάλεια στα σπίτια τους.

Η αρχή της νέας δράσης ξεκίνησε από χθες στο κέντρο διασκέδασης «Κονταρός» στα Χανιά. Εκεί ο Μανώλης Κονταρός έκανε την πρώτη επανεμφάνισή του στο κρητικό κοινό μετά το ατύχημα που είχε, ενώ παράλληλα έστειλε το μήνυμα: «ένα άτομο από κάθε παρέα, ο οδηγός, να μην πίνει».



Οπως ανέφερε σε δηλώσεις του και ο πρόεδρος του συλλόγου ΠΡΟΤΑ (Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων) νευροχειρουργός Γιώργος Αρχοντάκης: «Ο Μανώλης Κονταρός είναι ένα υπόδειγμα γενναιότητας, ψυχικής αντοχής και φυσικά καλλιτέχνης δημιουργίας, που απέδειξε ότι όταν κάποιος θέλει, τότε μπορεί».

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Κονταρός τόνισε ότι νιώθει διπλή χαρά που τον αξίωσε ο Θεός και στάθηκε ξανά όρθιος, αλλά και γιατί θα συμπορευθεί με τον σύλλογο ΠΡΟΤΑ και με τον δικό του τρόπο θα συμμετάσχει σε αυτήν την προσπάθεια, προκείμενου να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα.

Espressonews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ