2013-08-28 21:28:07
Φωτογραφία για ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ CHAMPIONS KAI EUROPA LEAGUE ΑΠΟ ΤΗ NOVA
Αντί για την καθιερωμένη Παρασκευή, η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει την Πέμπτη ενώ μια μέρα αργότερα θα διεξαχθεί και αυτή του Γιουρόπα και θα μεταδοθούν και οι δυο από τη NOVA.

Το σχετικό δελτίο του συνδρομητικού καναλιού έχει ως εξής:

«Την Πέμπτη 29 Αυγούστου το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου στρέφεται στο Μονακό, εκεί όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League και τα κανάλια Novasports υποδέχονται τις μεγαλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αρχή γίνεται στις 18:15 στα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD με την εκπομπή «Pre Draw Show» η οποία θα μας βάλει στο κλίμα της κλήρωσης. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 18:45 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εκπομπή «Post Draw Show».

Παρουσιαστής των εκπομπών θα είναι ο Γιώργος Λιώρης και τον σχολιασμό της κλήρωσης θα κάνει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Την διαδικασία της κλήρωσης θα περιγράψει από το Μονακό ο απεσταλμένος των αθλητικών καναλιών της Nova, Ισίδωρος Πρίντεζης.


Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League. Στις 13:45 θα προβληθεί η εκπομπή «Pre Draw Show» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λυκουρόπουλο, ενώ στις 14:00 οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, μέσω των Novasports 1 & Novasports 1 HD θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διαδικασία της κλήρωσης σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει η εκπομπή «Post Draw Show» με το σχολιασμό των αποτελεσμάτων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ