2013-08-28 16:45:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Ακυρώνεται η παράσταση Περλιμπλίν και Μπελίσα με Μάινα-Mατσούκα-Καστάνη
Δεν θα έρθει τελικά στην Πάτρα η παράσταση «Περλιμπλίν και Μπελίσα» που έχει σκηνοθετήσει ο Δήμος Αβδελιώδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράσταση που είχε ανακοινωθεί ότι θα παρουσιαζόταν στις 6 Σεπτεμβρίου 2013 στο Αρχαίο Ωδείο, στο πλαίσιο του 32ου Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του ΟΚΠΕ τελικά ακυρώνεται.

Μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από το Φεστιβάλ Πάτρας. Η παράσταση είναι ένα σύγχρονο αλλά και διαχρονικό παραμύθι, δημιούργημα της αριστουργηματικής πένας του Ποιητή του έρωτα, Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Ένα έργο που υμνεί τον έρωτα με ένα σπάνιας ομορφιάς τρόπο και δικαίως θεωρείται από τα αριστουργήματα του παγκόσμιου θεάτρου.

Ο Δήμος Αβδελιώδης έχει μεταφέρει το έργο με τη μορφή λαϊκής όπερας και στιλ κουκλοθέατρου, με ζωντανή μουσική και ζωντανές κούκλες τους μουσικούς και τους ηθοποιούς, που ερμηνεύουν τους ρόλους και τα τραγούδια της παράστασης.

Πρωταγωνιστούν οι Στέλιος Μάινας, Δήμητρα Ματσούκα και Ελένη Καστάνη. Η παράσταση απόψε θα ανέβει στα Βριλήσσια, στο θέατρο "Αλίκη Βουγιουκλάκη" και αύριο Πέμπτη 29/8 στην Ραφήνα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ