2013-08-28 16:14:11
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ!
Ο Νίκος Αλέφαντος "τα χώνει" στη στήλη του στο "sportdog.gr" για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Σάλκε! Γιατί κράζει Στέφενς, ποιοι είναι οι "αργοί κι ανύπαρκτοι" και ποιος είναι αυτός που αξίζει;

Αναλυτικά:

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ό,τι μπόρεσαν το έδωσαν, σκίστηκαν, αυτή είναι η αξία τους στο κάτω- κάτω. Το θέμα είναι ότι στον ΠΑΟΚ μάζεψαν όλους τους αργούς! Πήγε και πήρε αυτούς που έδιωχναν από τον Παναθηναϊκό, ο Κατσουράνης έξυπνος παίκτης αλλά αργός, ο Λόπεθ αστείος και αργός, ο Βίτορ αργός, ο Τζιόλης αργός και ανύπαρκτος, ο Κάτσε τρέχει-τρέχει-τρέχει με τα ποδαράκια αλλά δεν φτάνει να καλύψει γρήγορα αποστάσεις, ο Λούκας αργός, ο Λαζάρ αργός, ο Γκαρσία αργός, ο Λόρενς αργός, ο Νέτσιντ αργός και ανύπαρκτος, ειδικά στον άξονα βλέπεις ένα ποδόσφαιρο παλαιμάχων.

Παίζει η Σάλκε με παίκτη λιγότερο και δεν μπορούσες να το εκμεταλλευτείς, με 10 παίκτες η Σάλκε και σου έβαλε άλλα 2 γκολ! Δείξανε πως ό,τι ώρα θέλανε, βάζανε γκολ στον ΠΑΟΚ. Όποια στιγμή χρειάστηκε να βάλουν γκολ, το έβαζαν.


Αυτός ο Ντράξλερ τους ξεφτίλισε στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ψηλός, γρήγορος, ντριμπλέρ, αυτοί είναι παίκτες. Αν ο Ολυμπιακός πάρει δύο χαφάρες, θα έχει βγει πρωταθλητής από τον Αύγουστο.

Μία μέρα πριν το ματς βγήκα στη στήλη και είπα: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να χάσει τα αβγά και τα πασχάλια από τη Σάλκε αν νομίσει ότι προκρίθηκε ήδη. Ηττήθηκε η Σάλκε από το Ανόβερο αλλά το είδα το ματς, στο β΄ ημίχρονο ανέβηκε πολύ η Σάλκε, ήταν πολύ καλή. Επικίνδυνη ομάδα. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που πήγε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο".

Το λάθος που έκανε ο Στέφενς δεν θα το έκανε ούτε μικρό παιδί! Βγάζεις ταυτόχρονα τον Αθανασιάδη που σου έχει πετύχει τη γκολάρα και τον Σαλπιγγίδη, για να βάλεις ποιους μαζί; Τον Ολίσε και τον Νέτσιντ! Ποιος Νέτσιντ, όσο τον έχω δει στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει Νέτσιντ επιθετικός, δεν ακούμπησε την μπάλα πάλι. Ο δε Ολίσε ταλαιπωρία, άμα βάζει 2-3 γκολ το χρόνο μιλάει με το Θεό! Τέσσερις ώρες να έπαιζαν μπάλα ο Νέτσιντ με τον Ολίσε, γκολ στη Σάλκε δεν θα έβαζαν.

Ένας παίκτης άξιζε στον ΠΑΟΚ. Ο Στοχ. Αυτός είναι πολύ καλός παίκτης. Γρήγορος, ντριμπλέρ, σουτέρ, μπαίνει κάθετος, πήγαιναν δύο της Σάλκε πάντα πάνω του, κοίταγαν να του κλείσουν το δεξί πόδι να μη σουτάρει. Όμως τους έφευγε και από την άλλη. Και ομαδικός, βγάζει την πάσα, δεν τον αξιοποίησαν όσο έπρεπε. Μπορούσε να γίνει ήρωας πάλι άμα έβαζε το γκολ στο 2-2 ή αν του έδιναν το πέναλτι. Και ο Κίτσιου έχει φόντα για να προχωρήσει, καλό μπακάκι, αξίζει να προσεχτεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ