2013-08-28 14:16:13
Φωτογραφία για Las Provincias : ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΝΤΙΟΠ
Στην έντονη επιθυμία του Πάπα Ντιόπ να έρθει στον Ολυμπιακό αναφέρονται ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία στέκονται επίσης και στις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις που αξιώνει η Λεβάντε για την παραχώρηση του Σενεγαλέζου μέσου.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα για τη συνέχεια της καριέρας του Ντιόπ. Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, ο Σενεγαλέζος μέσος της Λεβάντε πιέζει συνέχεια την διοίκηση της ομάδας του να αποδεχθεί την πρόταση των ερυθρόλευκων!

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «Las Provincias», υπάρχει χάσμα στο οικονομικό μεταξύ των χρημάτων που προσφέρει ο Ολυμπιακός και των απαιτήσεων που αξιώνει η πλευρά της ομάδας της Primera Divizion.

Αναλυτικά:

«Ο Ντιόπ επιμένει για τον Ολυμπιακό. Ο μέσος εξακολουθεί να πιέζει τη Λεβάντε, αλλά η ομάδα παραμένει αδιάλλακτη. Θα σκεφτεί την παραχώρησή του, αν η πρόταση είναι ενδιαφέρουσα. Τούτη τη στιγμή, η διαφορά είναι μεγάλη.

Ο Ολυμπιακός είναι πρόθυμος να προσφέρει περίπου 2.5 εκατ. ευρώ, αλλά για τη Λεβάντε, οι Έλληνες θα πρέπει να πλησιάσουν περισσότερο. Ίσως το κάνουν, αφού πούλησαν τον Φέισα στην Μπενφίκα έναντι του ποσού των 4 εκατ. ευρώ. Ο Ντιόπ το ξέρει αυτό και θα ζητήσει από τον Ολυμπιακό να θυσιαστεί οικονομικά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ