2013-08-28 14:06:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 30χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο
Δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του ο 30χρονος Σωτήρης Χατζηαθανασίου του Νικολάου, κάτοικος Πατρών, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο την περασμένη Τετάρτη 21 Αυγούστου, στα Καλάβρυτα.

Ο άτυχος 30χρονος είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατά την πτώση του από το δίκυκλο που οδηγούσε και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπεςς προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος νέος και στο οποίο επέβαινε ως συνεπιβάτης ένας φίλος του, γλίστρησε στα χαλίκια που είχε ο δρόμος και οι δύο νέοι βρέθηκαν στην άσφαλτο, με τον οδηγό να τραυματίζεται βαριά. Η τραγική είδηση για τον τόσο πρόωρο χαμό του Σωτήρη Χατζηαθανασίου βύθισε στο πένθος τους στενούς συγγενείς αλλά και τους φίλους του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ό,τι ο Σωτήρης δεν είναι πλέον στην ζωή Το «τελευταίο αντίο» θα του απευθύνουν αύριο το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Πατρών, ενώ η ταφή του θα γίνει από το Κοιμητήριο Παραλίας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
iCleaner Pro: Cydia tweak update v7.0.1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
iCleaner Pro: Cydia tweak update v7.0.1
Ενεργειακή διατροφή...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ενεργειακή διατροφή...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ