2013-08-28 13:50:12
Φωτογραφία για Ο Άλεκ Μπάλντουιν επιτέθηκε ξανά σε παπαράτσι
Τι κι αν πριν λίγες ημέρες έγινε πατέρας για δεύτερη φορά –για πρώτη με τη σύζυγό του, Χιλάρια Τόμας- και απέκτησε μία υγιέστατη κορούλα;

Ο Άλεκ Μπάλντουιν δεν μπορεί να συγκρατήσει ούτε μετά το χαρμόσυνο γεγονός τα νεύρα του Ο διάσημος ηθοποιός, που έχει ιστορικό επιθέσεων σε φωτορεπόρτερ, επιτέθηκε σε παπαράτσι και τον ακινητοποίησε σε παρμπρίζ αυτοκινήτου, όταν εκείνος προσπάθησε να απαθανατίσει τη γυναίκα του.

Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ζεύγους, η Χιλάρια αναγκάστηκε να μπει σε γειτονικό κατάστημα προκειμένου να αποφύγει το φωτογράφο, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλε την επίθεση που δέχτηκε.

Ο εκπρόσωπος του Μπάλντουιν δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το περιστατικό πως "δεν έπεσαν μπουνιές" και η όποια φυσική επαφή είχαν οι δύο άνδρες ήταν επειδή ο ηθοποιός προσπάθησε να προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του.

Να σημειωθεί πως πέρυσι το καλοκαίρι, παπαράτσι της Daily News είχε καταγγείλει ότι ο σταρ του είχε επιτεθεί χτυπώντας τον στο πρόσωπο.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ