2013-08-28 13:12:08
Φωτογραφία για ΚΟΛΟΒΟΣ : ΝΙΩΘΩ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Δημήτρης Κολοβός τόνισε στη SUPER BALL ότι νιώθει έτοιμος να παίξει στον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε πως τον επέλεξε για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη μεγαλύτερη ομαδα της χώρας.

Ο 20χρονος επιθετικός, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στον Πανιώνιο, μίλησε επίσης για το ενδιαφέρον που υπήρχε από πλευράς ΑΕΚ για την απόκτησή του, για τη μεχρι τώρα παρουσία των ερυθρολεύκων αλλά και τον Αντρέα Σάμαρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μέχρι τώρα φετινή παρουσία του Ολυμπιακού: "Θα δείξει καλό πρόσωπο στη συνέχεια. Σίγουρα είναι φαβορί για το πρωτάθλημα".

Για το ενδιάφερον που υπήρχε το καλοκαίρι και από την ΑΕΚ, πριν συμφωνήσει με Ολυμπιακό: "Υπήρχε ενδιαφέρον από ΑΕΚ, εγώ αποφάσισα να πάω στον Ολυμπιακό. Δεν το σκέφτηκα για ΑΕΚ, σκέφτηκα ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελάδα και θα ήθελα να δοκιμάσω εδώ. Υπήρχε επαφή και με τον ΠΑΟΚ χωρίς όμως να υπάρχει κάτι το επίσημο".


Για τον Σάμαρη, ο οποίος μετακόμισε αυτό το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό: "Ο Αντρέας είναι καλός παίκτης, μπορεί να αποδώσει και ως "6άρι" και ως "8άρι". Θα πάρει ματς και θα αποδείξει την αξία του".

Για το αν μπορεί να παίξει με δύο επιθετικούς, Μήτρογλου και Σαβιόλα μαζί: "Σίγουρα πιστεύω ότι μπορεί να παίξει με δύο επιθετικούς".

Για το αν πιστεύει πως θα μπορέσει να αντεπεξέλθει: "Αν δεν το κάνω το βήμα παραπάνω δεν μπορώ να ξέρω. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες που θα βρεις μπροστά σου, θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να κερδίσω μία θέση".

Για το αν νιώθει έτοιμος να πήγαινε από τώρα στον Ολυμπιακό: "Νιώθω έτοιμος, σίγουρα πρέπει να προσπαθήσω πιο πολύ αλλά νιώθω έτοιμος".

Για το Σάλκε-ΠΑΟΚ: "Σημαντικό που δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στη ρεβάνς της Τούμπας. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να προκριθεί, χρειαζόμαστε βαθμούς από όλες τις ελληνικές ομάδες".

Για τον παλαιότερο τραυματισμό που είχε, στους χιαστούς: "Είναι πολύ δύσκολο, δεν το πίστευα όταν έμαθα για τους χιαστούς. Ένας τραυματισμός είναι σοβαρός και με δουλειά τον ξεπερνάς, υπάρχουν πάντως και σοβαρότερα πράγματα στη ζωή".

Για τον "Τσόρι" Ντομίνγκεζ: "Είναι καλός παίκτης, με ποιότητα στο παιχνίδι του".

Για την τακτική με τον Παναθηναϊκό: "Στο πρώτο ματς με Παναιτωλικό, ο Παναθηναϊκός δεν κινδύνεψε πολύ. Εμείς ακούσαμε ό,τι μας είπε ο προπονητής, μας είπε να κλείσουμε τον Μέντες, να μην παίρνει την πρώτη μπάλα και ο Παναθηναϊκός είχε πολλά προβλήματα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ