2013-08-28 04:27:05
Φωτογραφία για Το 2014 το Subaru WRX
Η Subaru θα παρουσιάσει το μοντέλο παραγωγής του WRX στο Σαλόνι του Λος Αντζελες τον Νοέμβριο με το 2,5 λτ. μοτέρ και... τους 265 ίππους, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί τον επόμενο χρόνο.

Η ιαπωνική φίρμα επιβεβαίωσε ότι το νέο WRX, ως μοντέλο παραγωγής, θα ντεμπουτάρει στο Λος Αντζελες στα μέσα Νοεμβρίου, σε αυτή την 5θυρη έκδοση με τη «μυώδη» σχεδίαση και φυσικά, τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν από πάντα τα μοντέλα «WRX».

Να θυμίσουμε ότι το πρωτότυπο WRX, πάνω στο οποίο αναμένεται να βασιστεί και η τελική μορφή παραγωγής του μοντέλου, είχε παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης και στη Γενεύη φέτος.

Έτσι, από τις φωτογραφίες του μπορούμε να διακρίνουμε ότι στο εμπρόσθιο τμήμα η μεγάλη εισαγωγή αέρα «κλέβει» τις εντυπώσεις, ενώ στο πίσω τμήμα ο διαχύτης με τις δύο διπλές χρωμιομένες απολήξεις των εξατμίσεων τονίζουν τον αγωνιστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.


Κάτω από το καπό του «θηριώδους» Subaru θα υπάρχει ένας 2,5 λτ. κινητήρας 4 κυλίνδρων με αναβαθμισμένη απόδοση που θα φτάνει τουλάχιστον τους 265 ίππους, ενώ η έκδοση STI θα παράγει 305 «άλογα».

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, η Subaru στο χρονοδιάγραμμά της έχει προγραμματίσει να λανσάρει το νέο WRX τον επόμενο χρόνο, ενώ το καινούργιο Legacy προς το τέλος του 2014. Το 2016 θα βγει κι η ανανεωμένη εκδοχή του BRZ. Όσο για το Forester και το Impreza θα αποκτήσουν ανανεωμένες εκδόσεις το 2017, οπότε θα λανσαριστεί κι ένα νέο 7θέσιο SUV, ο αντικαταστάτης του Tribeca. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ