2013-08-27 14:44:12
Φωτογραφία για Aπόπειρα ληστείας συνδέεται με το χτύπημα της χρηματαποστολής στην Κυλλήνη - Στην Xαλανδρίτσα εγκατέλειψαν το ΙΧ οι κακοποιοί
Μετά την απόπειρα σε κοσμηματοπωλείο, το αυτοκίνητο των κακοποιών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Χαλανδρίτσα, χωρίς όμως τις πινακίδες που είχαν κλαπεί από άλλο αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και χρώματος

Σε ασύλληπτα μέλη της ίδιας σπείρας που είχε αποπειραθεί πέρυσι το καλοκαίρι να ληστέψει με κινηματογραφικό τρόπο χρηματαποστολή στο λιμάνι της Κυλλήνης αποδίδουν οι αστυνομικοί την απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο του Κατακόλου.

Το αυτοκίνητο των κακοποιών βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Χαλανδρίτσα, χωρίς όμως τις πινακίδες που είχαν κλαπεί από άλλο αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και χρώματος. Η εξαφάνιση των πινακίδων προβληματίζει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που εκτιμούν ότι οι δράστες σκοπεύουν να τις χρησιμοποιήσουν σε νέα απόπειρα ληστείας. Το εγκαταλελειμμένο όχημα εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Οι τέσσερις κακοποιοί είχαν πυροβολήσει το μεσημέρι της Δευτέρας την τζαμαρία του χρυσοχοείου μπροστά σε εκατοντάδες τουρίστες που είχαν βγει για βόλτα στα μαγαζιά από ένα κρουαζιερόπλοιο. Εισέβαλαν φορώντας κουκούλες στο κατάστημα, αλλά ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή, παίρνοντας μαζί τους μόνο μερικά κοσμήματα ενώ ταυτόχρονα πυροβόλησαν την τζαμαρία με περίστροφο καθώς δεν βρέθηκε κάλυκας.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ