2013-08-27 09:10:12
Φωτογραφία για ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ!
Ένα γεγονός που έκανε εντύπωση σε αρκετούς το περασμένο Σάββατο στο Ρέντη στην αναμέτρηση των Νέων του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, ήταν το ότι το περιβραχιόνιο του αρχηγού το φόρεσε ο Κωνσταντίνος Βλάχος.

Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων είναι καινούργιος στην ομάδα, αλλά παρόλα αυτά θα είναι ο αρχηγός στο τμήμα Κ20.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο προπονητής των Νέων, Μπερντ Στορκ, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον νεαρό ποδοσφαιριστή, κάτι που φάνηκε τόσο από το γεγονός ότι του έδωσε το περιβραχιόνιο, όσο και από τις δηλώσεις που έκανε για τον μικρό καθώς τόνισε ότι είναι παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα.

Από εκεί και πέρα, και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως με την εμφάνισή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο, δικαίωσε τον Γερμανό τεχνικό. Εκτός από το γκολ που σημείωσε και έδειξε ότι διαθέτει και καλές επιθετικές αρετές, στην άμυνα δεν άφηνε τίποτα να του ξεφύγει και γενικότερα πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, στο πρώτο του επίσημο ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όως όλα δείχνουν λοιπόν ο Βλάχος μαζί με τον Πραξιτέλη Βούρο αποτελούν το βασικό κεντρικό δίδυμο για τη φετινή σεζόν των Νέων του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ