2013-08-26 23:30:34
Φωτογραφία για Εργοτέλης- Λεβαδειακός 2-0
Με δύο γκολ σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης "καθάρισε" 2-0 τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο, στο ματς που ολοκλήρωσε τη 2η αγωνιστική. Αναστασάκος και Μπαμ Μπαμ τα γκολ.

Ας αφήσουμε στην άκρη το πρώτο μέρος. Ας το πετάξουμε στον πρώτο κάλαθο αχρήστων που θα συναντήσουμε. Αντε να πούμε ότι στο 26' ο Αναστασάκος με ωραίο σουτ απείλησε τον Πρζιρόφσκι, άντε να πούμε και για την κεφαλιά του Γεωργίου που έδιωξε ο Αθανασίου. Πέραν αυτών τίποτε άλλο. Μέτριο ματς, με καλό ρυθμό, αλλά λίγες φάσεις.

Και ξαφνικά βλέπουμε ένα διαφορετικό δεύτερο μέρος. Με ενέργειες, ρυθμό και γκολ που δεν βλέπαμε στο Μάντσεστερ-Τσέλσι που παιζόταν την ίδια ώρα και φυσιολογικά έμπαινε στην... σύγκριση. Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β' μέρους και ο Μπαντιμπανγκά κάνει πλάκα από τα δεξιά, περνάει όποιον βρίσκει και σερβίρει έτοιμο γκολ με τον Αναστασάκο να ακουμπά τελευταίος και να ανοίγει το σκορ.


Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Λεβαδειακό, πέντε λεπτά αργότερα ο Μπαμ Μπαμ σκοράρει, οι τίτλοι των εφημερίδων ετοιμάζονται και οι γηπεδούχοι "καθαρίζουν" το ματς με το 2-0.

Πολλά μπορεί να άλλαζαν λίγο μετά, στο 67', στο άστοχο σουτ του Μάντζιου που ήταν και η πρώτη καλή απάντηση των φιλοξενούμενων. Το γκολ όμως δεν ήρθε, ο Εργοτέλης δεν απειλήθηκε άλλο, κράτησε το υπέρ του σκορ και συνεχίζει αήττητος μετά από δύο αγωνιστικές.

ΦΑΣΕΙΣ

26ο λεπτό: Επικίνδυνο σουτ του Αναστασάκου, έδιωξε ο Πρζιρόφσκι.

33ο λεπτό: Κεφαλιά του Γεωργίου, έπεσε στη γωνία του και έδιωξε ο Αθανασίου.

40ο λεπτό: Καλό σουτ από καλή θέση του Βασιλείου, η μπάλα έφυγε άουτ.

46ο λεπτό: Ο Μπαντιμπανγκά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, από τα δεξιά εντός περιοχής έβγαλε πάσα για τον Χαντί, ο Αναστασάκος έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

51ο λεπτό: Ο Μπαμ Μπαμ έπαιξε ωραία το "1-2" με τον Μπαντιμπανγκά, ο πρώτος έγινε αποδέκτης και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού για δεύτερη φορά.

67ο λεπτό: Καλό σουτ του Μάντζιου, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Σαρρής, Κοζορώνης, Πίτσος, Μπουχαλάκης, Τζανακάκης, Μπαντιμπανγκά (87' Μπουρσέλης), Μπαμ Μπαμ (64' λ.τρ. Βερπακόφσκις), Χαντί, Αναστασάκος (89' Δωματάς).

Λεβαδειακός (Λεμονής): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μανόλο, Λυκογιάννης, Μαχαίρας (55' Μπούστο), Λαμπρόπουλος (79' Μάρτινς), Βασιλείου (62' Γιάντσης), Ορτέγκα, Κονέ, Μάντζιος.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ