2013-08-26 22:13:01
Φωτογραφία για Κέλερ για ματς με ΠΑΟΚ: «Να γυρίσουμε νικητές στο σπίτι μας»
Ο Γιενς Κέλερ δήλωσε ότι περιμένει έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ, χωρίς όμως εκπλήξεις

Λόγω των απουσιών του ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί αλλαγμένος σε σχέση με το ματς στη Γερμανία, κάτι το οποίο γνωρίζει ο Γιενς Κέλερ, αποκλείοντας όμως το στοιχείο της έκπληξης από τον Στέφενς.

Ο προπονητής της Σάλκε δήλωσε:

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα του η άδεια Τούμπα: «Δεν είναι κάτι συνηθισμένο να παίζουμε μπροστά σε 100 άτομα, όταν σε μία προπόνηση έχει περισσότερους θεατές. Η ομάδα θα προσπαθήσει να απομονώσει εντελώς αυτόν τον παράγοντα και να συγκεντρωθεί στο στόχο της στα 90 λεπτά παιχνιδιού».

Για το αν μίλησε στους παίκτες του για το ματς: «Υπήρχαν ομιλίες και στην ομάδα αλλά και στους παίκτες για την καλύτερη προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Αυτοί οι παίκτες είναι μαζί μας, έχουν κάνει προπόνηση και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή ποιοι θα παίξουν».


Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ και αν περιμένει κάτι διαφορετικό αύριο από τον Στέφενς: «Σίγουρα περιμένω κάτι διαφορετικό όταν λείπουν τρεις βασικοί παίκτες. Δεν περιμένω όμως εκπλήξεις, γιατί ξέρω τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες του. Όλα τα άλλα θα τα δούμε αύριο στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να το ξέρω αν δεν θέλει να περάσει στους ομίλους, αν ισχύει αυτό που είπε ο κ. Στέφενς για τη Σάλκε που πρέπει και τον ΠΑΟΚ που θέλει. Η Σάλκε έχει δουλέψει πολύ για να βρεθεί σε αυτό το σημείο. Δεν είμαστε στο ιδανικό σημείο αλλά δεν ξεχνάω ότι πέρσι είχαμε αποκλειστεί στο σπίτι μας, μετά από το 1-1 εκτός έδρας με τη Γαλατάσαραϊ».

Για τη σημασία που έχει για τη Σάλκε η πρόκριση στους ομίλους: «Έτσι και αλλιώς πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι η πίεση είναι μεγάλη. Η διάθεση και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο, αλλά η πίεση είναι δεδομένη. Το να περάσει η ομάδα θα είχε τρομερά πλεονεκτήματα. Όχι μόνο οικονομικά αλλά και πέρα από αυτά, για την ίδια την ομάδα. Θα ήταν μία πρόκληση για τους παίκτες να αναμετρηθούν με τους καλύτερους της Ευρώπης και μια ευκαιρία ανάπτυξης των ίδιων των παικτών. Ένας αποκλεισμός θα σήμαινε ότι τα οικονομικά οφέλη δεν θα ήταν τα ίδια, γιατί στο Europa League τα οφέλη είναι περιορισμένα σε σχέση με το Champions League».

Για το αν οι πιθανότητες των δύο ομάδων είναι 50-50: «Το ίδιο προβλέπω και εγώ. Και οι δύο έχουν τις προϋποθέσεις να κάνουν ένα επιτυχημένο παιχνίδι, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε νικητές στο σπίτι».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ