2013-08-26 21:04:09
Φωτογραφία για ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΡΑΟΡΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΕΝΟΧ!
Ο Ολυμπιακός φουλάρει για χαφ και ο Μπακάγ Τραορέ πλησιάζει στο Λιμάνι, σύμφωνα με τους Ιταλούς!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τραορέ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους Ιταλούς να τονίζουν πως αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και σήμερα το βράδυ Ο μέσος από το Μάλι έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ερυθρόλευκους και το ενδεχόμενο να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ τον... έσπρωξε προς το Θρύλο. Τα ιταλικά ΜΜΕ μιλούν με σιγουριά για θετική κατάληξη, παρά το γεγονός πως η Τζένοα επιθυμεί την απόκτησή του.

Εκτός από το κεντρικό χαφ, οι ερυθρόλευκοι αναζητούν και κόφτη, με τον Εγιόνκ Ενόχ να είναι ψηλά στη λίστα. Ο ίδιος τόνιζε ξανά πως τις επόμενες ώρες θα ξέρει για το μέλλον του και πως θα υπάρξει συνάντηση με τους ερυθρόλευκους για το deal, με τον Ολυμπιακό πάντως να μην επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, τα ιταλικά ΜΜΕ υποστήριζαν πως αν δεν υπάρξει θετική κατάληξη με τον Τραορέ, ο Ολυμπιακός θα στραφεί στον Βάλτερ Γκαργκάνο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Ο Ουρουγουανός μέσος δεν... καίγεται να παίξει στην Πάρμα, οι ερυθρόλευκοι είναι μια από τις επιλογές του, με τη Νάπολι όμως να θέλει την παραχώρησή του με μεταγραφή και όχι με δανεισμό. Τις τελευταίες ώρες πάντως και η Μπενφίκα έχει μπει στο «κόλπο», με τους Ναπολιτάνους να θέλουν άμεσα να τον παραχωρήσουν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ