2013-08-26 19:24:11
Φωτογραφία για «ΧΤΥΠΑΕΙ»... ΜΑΖΗ Η ΧΙΟΣ
Τον Δημήτρη Μάζη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ’ τον Ολυμπιακό, θέλει η Χίος, μετά την προσθήκη του Πετρόχειλου και την ανανέωση με τέσσερις παίκτες.

Να προσθέσει τον πρώην πολίστα των ερυθρόλευκων στο ρόστερ της επιθυμεί η Χίος, ώστε να συμπληρώσει ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ του δυνατού ρόστερ της φετινής σεζόν.

Επιπλέον, βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανακοίνωση της απόκτησης με μορφή δανεισμού των Δερβίση και Γαλανόπουλου, που θα ενδυναμώσουν περισσότερο το σύνολο.

Στα… επίσημα, οι Χιώτες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Μάξιμο Πετρόχειλο, απ’ τον ΝΟ Χανίων, ενώ μετά τις ανανεώσεις των Γαβαλά, Μισεντζή, Ντούλο και Κανγιόγλου, δείχνει πως θα έχει ένα δυνατό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ανακοινώνει την απόκτηση του υδατοσφαιριστή Μάξιμου Πετρόχειλου για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Ο Μ. Πετρόχειλος είναι 24 ετών, αγωνίζεται στην θέση του Περιφερειακού και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο ΝΟ Χανίων».

Για τον Γαβαλά, ανακοινώθηκε:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, με τον υδατοσφαιριστή Γιάννη Γαβαλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ