2013-08-26 16:10:59
Φωτογραφία για Στη Θεσσαλονίκη η Σάλκε
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή της Σάλκε. Λίγο μετά από τις 14:00 η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα play offs τουchampions league έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" συνοδευόμενη από 150 οπαδούς της και 20 δημοσιογράφους.

Κατά την άφιξη των "Βασιλικών Μπλε" κανένας παίκτης της ομάδας δεν έκανε δηλώσεις και ο μοναδικός που μίλησε ήταν ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου, Τόμας Σπίγκελ.

«Έχει πολύ ζέστη στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε ασυνήθιστοι σε αυτές τις θερμοκρασίες. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, αλλά εμείς θέλουμε πολύ την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Αν παίζαμε το απόγευμα θα ήταν πρόβλημα η ζέστη. Είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει, αλλά οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες και μπορούν να παίξουν σε όλες τις συνθήκες».

Για τον Φαρφάν: «Ο Φαρφάν ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Προπονήθηκε χθες αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν θα τον χρησιμοποιήσουμε».

Για το αν η Σάλκε είναι το φαβορί: «Είναι 50-50 η πρόκριση. Το πιστεύουμε αυτό και δεν το λέμε έτσι. Η πρόκριση θα κριθεί στην πίστη και τη θέληση και η δική μας ομάδα θέλει πολύ να την πάρει».

Θυμίζουμε ότι ο προπονητής της Σάλκε, Γενς Κέλερ, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 18:15, ενώ νωρίτερα (16:00) θα μιλήσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς

pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ