2013-08-26 14:37:04
Φωτογραφία για Βανταράκης - Kουρή: Επιστολή στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ για την κοστολόγηση του νερού
"Κύριε Πρόεδρε της ΔΕΥΑΠ,

Σε συνέχεια παλαιότερης επιστολής που είχαμε αποστείλει στη ΔΕΥΑΠ (επί προεδρίας κου Κοντοέ) θα θέλαμε να επανέλθουμε στο θέμα της κοστολόγησης της ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΠ. Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τα έτη 2011, 2012 και 2013 δεν προβλέπεται αύξηση των τελών ύδρευσης. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν παρατηρείται να εφαρμόζεται η απόφαση αυτή του δημοτικού συμβουλίου στους λογαριασμούς ύδρευσης. Σας υποβάλλουμε συνημμένα παρακάτω δύο γραφικές παραστάσεις και δύο πίνακες που δείχνουν όλους τους λογαριασμούς ύδρευσης (κατανάλωση νερού και κόστος) σε σπίτι στην περιοχή της Παραλίας Προαστείου (οι λογαριασμοί είναι στη διάθεσή σας). Όπως θα παρατηρήσετε, είναι φανερή η σημαντική αύξηση του κόστους ύδρευσης ενώ παραμένει περίπου σταθερή η κατανάλωση. Επειδή παρόμοια αύξηση παρατηρείται και σε αρκετούς άλλους δημότες, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το λόγο αυτής της σημαντικής αύξησης ειδικά αυτή την εποχή και αντίθετα με την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου (που επίσης σας είχαμε αναφέρει και στο Δημοτικό Συμβούλιο)
. Επίσης, επειδή στον τελευταίο λογαριασμό παρατηρήθηκε, η θέσπιση της πρακτικής «χρέωσης έναντι» στο λογαριασμό ύδρευσης, παρακαλούμε ενημερώστε μας αν θα ισχύσει αυτή η πρακτική και αν υπάρχει απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ για κάτι τέτοιο.

Τέλος, παρακαλούμε όπως μας προσκομίσετε το σύνολο των αναλύσεων ελέγχου ποιότητας του πόσιμου νερού (θέσεις δειγματοληψίας, συχνότητα ελέγχων, αποτελέσματα κλπ. στην περιοχή του Αρκτικού διαμερίσματος) που έχουν διενεργηθεί κατά το 2013 σύμφωνα με το δικαίωμα που έχουμε σαν δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και το δικαίωμά μας που απορρέει από την ΚΥΑ Υ2/2600/2001, Φ.Ε.Κ 892Β/11-7-2001,τροπ.Φ.Ε.Κ.1082B/14-8-2001,τροπ.Φ.Ε.Κ 630Β/ 26-4-2007 δεδομένου ότι στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΠ αναφέρονται μόνο παλαιές μετρήσεις.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ενημέρωση,

Απόστολος Βανταράκης

Ήρα Κουρή

Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι"
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ