2013-08-26 14:22:05
Φωτογραφία για «ΚΡΙΝΕΤΑΙ» ΤΟΥ ΧΟΛΕΜΠΑΣ
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο εντός της ημέρας να δεχθεί ο Ολυμπιακός νέα βελτιωμένη πρόταση από την Μπεσίκτας για τον Χοσέ Χολέμπας και να μετακομίσει ο παίκτης στην Κωνσταντινούπολη.

Ήταν μία από τις σπάνιες φορές που ο Χοσέ Χολέμπας δεν έπαιξε σε αγώνα του Ολυμπιακού και παρακολούθησε από την εξέδρα τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Ο διεθνής μπακ έμεινε εκτός αποστολής της χθεσινής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και δεν αποκλείεται σήμερα να σημειωθούν εξελίξεις για την μεταγραφή του στην Μπεσίκτας.

Ο 28χρονος αμυντικός των ερυθρόλευκων φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον τουρκικό σύλλογο, ο οποίος προσπαθεί να βρει τη «χρυσή τομή» και με τον Ολυμπιακό για να κλείσει το deal.

Στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως σήμερα θα τελειώσει και αυτό το θέμα, αν και χθες το βράδυ η διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τόνιζε πως δεν έχει δεχθεί νέα βελτιωμένη πρόταση.

Ίσως τα δημοσιεύματα των τουρκικών Μέσων επιβεβαιωθούν σήμερα.

Από την πλευρά του, ο Χολέμπας σε ερωτήσεις που δέχθηκε από αρκετό κόσμο απαντούσε πως δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στις συζητήσεις των δύο συλλόγων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ