2013-08-26 09:53:40
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΝΑΠΟΛΙ ΓΙΑ ΓΚΑΡΓΚΑΝΟ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ!
Τις επαφές του Ολυμπιακού με την Νάπολι για την απόκτηση του Βάλτερ Γκαργκάνο επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Ουρουγουανού χαφ,Πάμπλο Μπεντανκούρ. (Σας έχουμε ενημερώσει σχετικά από 14/8, δείτε το θέμα ΕΔΩ)

Πριν από μία εβδομάδα υπήρξε τηλεφωνική επαφή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Νάπολι για την υπόθεση του Βάλτερ Γκαργκάνο, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Μπεντανκούρ.

Ο μάνατζερ του Ουρουγουανού μέσου ανέφερε ότι πριν   μία εβδομάδα υπήρξε τηλεφωνική επαφή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νάπολι για τον Βάλτερ Γκαργκάνο, επιβεβαιώνοντας μ'αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

«Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Μας το είπε η Νάπολι. Μας είπαν ότι πριν από περίπου μία εβδομάδα άνθρωπος του Ολυμπιακού τους τηλεφώνησε για τον Βάλτερ.

Μαζί με την Πάρμα και άλλες δύο ομάδες είναι αυτές που έχουν δείξει πραγματικά ενδιαφέρον για τον Γκαργκάνο. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακριβώς. Το σίγουρο είναι πως και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Είναι αληθινές αυτές οι φήμες που μού λέτε», είπε αρχικά ο ατζέντης του διεθνούς Ουρουγουανού στον «Πρωταθλητή» και συνέχισε:


«Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει. Άρα η Νάπολι, όπως καταλαβαίνει πολύ καλά, θα είναι πιο διαλλακτική. Πριν από μερικές ημέρες ζητούσε 4-5 εκατ. ευρώ. Τώρα νομίζω πως είναι το ίδιο ποσό… Και δεν θα είναι το ίδιο σε μερικές μέρες από τώρα».

Για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα ο Γκαργκάνο, ο Μπεντανκούρ είπε :  «Γιατί όχι; Είναι μεγάλος σύλλογος που συμμετέχει στο Champions League. Είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε με τον οποιονδήποτε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ