2013-08-26 01:40:30
Φωτογραφία για ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ : ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Ο Στέφανο Ναπολεόνι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ατρόμητου, ωστόσο τόνισε πως και σήμερα έλειπε η συγκέντρωση στην ομάδα του με αποτέλεσμα να δεχτούν δύο γκολ από στημένες φάσεις και να χάσουν από τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός επιθετικός που πέτυχε το τέρμα των «κυανόλευκων» επισήμανε: «Πιστεύω πως παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο μπήκαμε συγκεντρωμένοι βάλαμε γκολ, ενώ στο πρώτο είχαμε καταφέρει να κρατήσουμε το μηδέν. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ, φάγαμε γκολ από στημένες φάσεις. Στην συνέχεια χάσαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι σημαντικό».

Για την συνέχεια και αν θα έρθουν οι νίκες σύντομα: «Δουλεύουμε σκληρά, αλλά θέλουμε και τα αποτελέσματα. Προσπαθούμε όμως και δεν μας πειράζει και κοιτάζουμε τον αγώνα της Πέμπτης για να τα παίξουμε όλα».

Για το ότι είχε πει πως θα σκοράρει: «Είχα ένστικτο ότι θα σκοράρω αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ελπίζω η επόμενη φορά που να σκοράρω να κερδίσει η ομάδα μου. Και με Εργοτέλη και με Αλκμάαρ δείξαμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση, μας λείπει μόνο η συγκέντρωση να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε και σήμερα. Θα δουλέψουμε περισσότερο για να μην τα ξανακάνουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ