2013-08-25 19:10:55
Φωτογραφία για Γέφυρα A.E.: Βίωμα, ενθύμιο και ευχαριστία το σποτ της Κάρτας «Mαζί»
Δεν πρόκειται τόσο για εργαλείο μάρκετινγκ, αφού δεν είναι όλα μάρκετινγκ και αφού ήδη είμαστε στο τρίτο σαββατοκύριακο πριν το τέλος της διάθεσης της κάρτας. Πρόκειται περισσότερο για ένα οπτικοακουστικό ενθύμιο του καλοκαιριού του 2013, κατά το οποίο τέθηκε στη διάθεση των χρηστών της Γέφυρας η 10ωρη κάρτα μετ’ επιστροφής για το σαββατοκύριακο.

Το σενάριο του βίντεο είναι μία ιστορία που μεταφέρθηκε πρόσφατα στους ανθρώπους της Γέφυρας ως βίωμα χρήστη του προϊόντος, ο οποίος φέρεται να βρήκε διέξοδο στη λέξη «Μαζί» που ονοματοδοτεί το προϊόν, για να εκφράσει τα προσωπικά αισθήματά του. Το ότι η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή δεν έχει λόγο να αμφισβητείται, αφού πρόκειται για εμπειρία που είχε κάποια στιγμή του βίου της μία μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.

Ο τρόπος παρουσίασης ενός ακόμη προϊόντος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ευθυγραμμίζεται έτσι με την επιλογή αυτά να προβάλλονται με βάση πραγματικά βιώματα ανθρώπων ή/και συλλογικοτήτων που ζουν και δρουν γύρω από τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης»
. Το προηγούμενο τέτοιο βίντεο προϊοντικής προβολής ήταν αυτό του ΓΕΦΥΡΑ e-pass, που εστίαζε στα πρόσωπα δύο δασκάλων που εργάζονται σε σχολείο παιδιών ΜεΑ της περιοχής, το οποίο πρωτοστατεί στις δράσεις της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», την οποία έχει ιδρύσει η ανάδοχος της Ζεύξης. Οι ηθοποιοί εκείνου του σποτ ανήκαν σε ερασιτεχνικό θίασο της Πάτρας που δραστηριοποιείται με παραστάσεις υπέρ των «Πυλώνων Αλληλεγγύης».

Στην περίπτωση του σποτ της κάρτας «Μαζί», οι ηθοποιοί ανήκουν στη θεατρική ομάδα του συλλόγου «ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» που έχει επίσης εντάξει παραστάσεις της στο πρόγραμμα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΣΚΗΝΗΣ», της παραπάνω πλατφόρμας φορέων.

Είναι η Βάσω Μουχτούρη και ο Θανάσης Ζησιμόπουλος, που διέθεσαν το εξαιρετικό τους ταλέντο και την κεφάτη τους διάθεση στην απεικόνιση ενός ελληνικού καλοκαιριού που μπορεί και πρέπει να κλείσει με χαμόγελο. Η παραγωγή, η σκηνοθεσία και το μοντάζ ανήκουν για μία ακόμη φορά στην ομάδα της πατραϊκής εταιρείας VIEW PRODUCTIONS.

Τέλος, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. δηλώνει την επιθυμία της να εκληφθεί αυτή η παραγωγή ως ένα «ευχαριστώ» στους χρήστες της Γέφυρας που ξεχώρισαν, προτίμησαν και προτιμούν την κάρτα που συνειδητά ονομάστηκε «Μαζί» αφού προέκυψε από διαρκή και συνειδητό διάλογο και διαβούλευση, στον οποίο προσκλήθηκαν και ανταποκρίθηκαν επαγγελματικοί κλάδοι της περιοχής που σχετίζονται με την τουριστική κινητικότητα και - μέσα από αυτήν - με την ανάπτυξη.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η γη τρέμει στην Ιταλία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η γη τρέμει στην Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ